Unibet: Ashley Cole segíti az LA Galaxy-ot a gól nélküli fogadáshoz

Dan Kennedy öt mentést tett, az újszerű Los Angeles Galaxy pedig Santos Laguna-t 0-0-ra vette a Concacaf Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első szakaszában szerdán este.

az MLS címének védelme a tavalyi szezonban, a Galaxisban újabb nagyjavítás zajlott a csillagok erejénél. Öt újonnan érkezett a kezdő csapatban, többek között az egykori angol védő Ashley Cole és a holland középpályás Nigel de Jong, és nem sokáig tartott az ereje, hogy megmutassa magát. A LA Galaxy Ashley Cole, a világ legszebb baloldali bővebben Jelle Van Damme fejlett szögletrúgása miatt a Santos Laguna kapusa, Agustin Marchesin, hogy drámai egykezes játékot takarítson meg a nyitó percben.A Galaxy továbbra is lehetőséget teremtett a korai Unibet online szakaszban, amikor Robbie Keane három védő mögött csúszott a 17. percben, de nem tudta elindulni Steven Gerrard kereszthaza.

“Ha gólt szereztünk volna, akkor tökéletes lenne eredmény, de ez még mindig jó eredmény “- mondta Gerrard. “A dobot minden előfutára lengettük, hogy szilárd védekezésre és tiszta lapok megtartására van szükségünk, és ez az alap, amelyből sikerünk lehet.”

A kötést március 1-én, Torreonban, Mexikóban rendezik. A végső percben különösen rosszul esett, amikor Keane animációs vitát folytatott Santos Laguna vezetővel, Luis Zubeldiával, mielőtt a kettő elválna.

“Lehet, hogy rosszabb lesz” – mondta Bruce Arena a Galaxy menedzsere . “Első alkalommal, azt hittem, jól játszottunk.Nem fogunk sokat változni mostantól Unibet Hungary keddig. Néhány hónap múlva meglátjuk, milyen csapatunk van. “A meccs második félidőben nyílt meg, és a pályán mindkét végén fejlődött a lehetőség. Carlos Izquierdoz a Santos Laguna 78. percében szabadrúgást hajtott végre, de egy újabb okos egy-kettő Giovani Dos Santos és Robbie Rogers között, a doboz szélén, nem eredményezett galaxislövést.

Bár a Santos Laguna majdnem felére kerül a Liga MX Clausura szezonban, a mexikói oldal sosem volt igazán sújtó áramlat az első félidő utolsó Unibet percében. Az egyik legjobb pillantása 67. perc volt, amikor Jézus Molina lendületes lövése az oldalán feküdt Giovani Dos Santos ellen, és sikertelen felszólítást kért a kézilabdázásra.