Vi gjør NFL, coachte West Ham. Plutselig satt han for mye

Det var for lang tid å sette tiden for Allardy mest. “Vi gjør det for NFL, er vi ikke?” Han spurte etter en BBC-journalist i en quiz av American Football League.

Det er tid til å stoppe hver gang ballen er ute av spill, så selv en seksti minutters kamp kan ta mye lengre tid. Og dessuten matche etter utløpet av spilletid kan fortsette inntil ballen fortsatt er i spill.

Tottenham dratt nytte av en seks minutters straff innstillingene ved Judge John Moss plystret etter fallet av mottakelig Harry Kane. Lett kontakt med Alex Song tilsynelatende unge spissen kunne bosette i stedet spre hendene og falt i bakken.

“Jeg vil trolig være lykkeligere hvis gått og scoret,” Allardyce lettet seg. Straffe sparket var imidlertid klart for forsvareren sin. “Alex måtte ikke nå ham.Han burde vite at Kane vil føle kontakt og gå ned. Det er bare fotball, vi må sannsynligvis begynne å spille også. Vi har sparket en enkelt straff for denne sesongen. “Denne gangen måtte hans lag møte ansiktet. Og i begynnelsen virket det som om alt gikk bra for West Ham: målvakt Adrián satte av Kane forsøk. I det øyeblikket måtte Allardyce-dommerne gjøre slutt.I stedet la han slippe av spillet, og Kane’s utilstrekkelige forsøk ble raskt nådd i det åpne målet.

“Sudi var ikke så modig som å stoppe kampen når hjemmelaget mistet,” sa en erfaren trener. “Noen vil si nå at innstillingene var fortsatt to sekunder.”

Fra Allardyce snakket også frustrasjon fordi laget hans spilte et bra spill ellers. Bortsett fra de siste ti minutter…”Det er et veldig frustrerende resultat. Allerede ved første mål hadde Tottenham lykke til, sa Rose happy limp volley. “Inntil da hadde vi nesten ingen problemer, men da følte en sjanse til å våkne opp til sine fans.”

De som til slutt til slutt å feire oppgjøret, mens Allardyce et al. trist.West Ham er den åttende i helgen, Tottenham to poeng høyere.