Unibet pariuri sportive

Arsène Wenger a sugerat că Mohamed Elneny are aceleași instincte competitive ca și marele mijlocaș al Franței, Jean Tigana, în timp ce se pregătește să dea semnătura din ianuarie, de la Basel, debutul său Arsenal, în meciul din Cupa de sambata, la Burnley.Arsenal, starletele Kelechi Nwakali și Samuel Chukwueze Citește mai mult Managerul a spus că “nu mai câștigi cu copiii, din păcate, împotriva echipelor de Unibet campionat” și a promis să aleagă o linie “destul de experimentată” care ar putea include și Francis Coquelin, care se întoarce la săptămâni de fitness înainte de termen după un prejudiciu la genunchi. Wenger a spus că clubul a trebuit să învețe de la înfrângerea de 3-0 de la Sheffield, miercuri, Octombrie, iar lecția pe care pare să o fi luat la bord este necesitatea de a alege o echipă mai puternică.Înainte de miercuri a început cu tinerii academici Alex Iwobi și Glen Kamara și a adus încă două, Ismael Bennacer și Krystian Bielik. Elneny, care a semnat acum doua saptamani, a fost un inlocuitor Unibet neutilizat impotriva lui Stoke City si a lui Chelsea, iar el a spus ca “nu au fost gata sa joace la acest nivel, nici unul”. a luat totul de pe bancă. “Cred că a fost surprins de intensitatea jocului, de provocări”, a spus Wenger. “La început, jucătorii sunt surprinși și de cât de mult arbitrul permite să plece.În Anglia, auziți arbitrul spunând mult: “Continuați cu el” În alte țări, el ar fi fluierat “Elneny a făcut numele său ca mijlocaș defensiv la Basel, dar el a adăugat mai departe – elemente de gândire – mai ales obiective – în prima jumătate a acestui sezon, determinând Wenger să creadă că egipteanul internațional Unibet poate de asemenea să lucreze într-un rol box-to-box.Jucatorul de 23 de ani nu este un jucator impunator fizic, iar provocarea lui va fi adaptarea la agresiunea jocului englez, dar Wenger crede ca are atributele sa faca acest lucru. weekend Citește mai mult

“Câștigarea mingii nu este doar la putere, ci trebuie să porniți la momentul potrivit – este o tehnică”, a spus Wenger. “Aveți jucători care sunt musculare care Unibet pierd lupte împotriva jucătorilor mici, care sunt foarte subțiri, deoarece jucătorii mici o pornesc la momentul potrivit. Când îți schimbi musculatura, atunci când tipul e într-o poziție slabă, este o tehnică reală. Îmi amintesc că Tigana avea 63 kg, un mijlocas defensiv și era incredibil de defensiv. Avea acea tehnică.Am jucat împotriva lui [într-un kickabout] la Campionatul European din Suedia în 1992 și el a rămas Unibet același – a câștigat fiecare provocare. “Elneny nu este un monstru. De obicei, oamenii din Orientul Mijlociu au o mare rezistență, agilitate și, uneori, lipsesc puțină putere, deci nu este o putere. Este mai mult un jucător de mobilitate. Acesta este motivul pentru care cred ca se poate potrivi jocului nostru. ”

Arsenal la asigurat pe Elneny pentru o suma initiala de £ 5m – tranzactia ar putea creste la £ 7.4m – iar Wenger a spus ca pretul a fost relativ redus din cauza lipsa concurenței pentru semnarea lui. “Poate că am fost singurul club interesat”, a spus Wenger. “Nu era prea mult pe radar, nu prea mulți oameni vorbeau despre el. L-am identificat ca având potențialul de a face Unibet acest lucru și cred că am avut dreptate. Acum, trebuie să demonstreze asta.Este un pas înainte, un pas mare pentru el, să ieșim din Elveția. Pentru a merge la Premier League, desigur, nu este ușor, dar cred că este pentru el vârsta potrivită “.