Tottenham Hotspur-nak az ország legerősebb csapata van, mondja Jan Vertonghen

Jan Vertonghen úgy véli, hogy a Tottenham Hotspur csapata olyan erős, mint bármelyik a Premier League-ben, és képes lesz megbirkózni a csillagszórók bármelyikének hiányában.

A belga rendszeres partner a középpontban, Toby Alderweireld, hiányzott a kedd bajnokok bajnokságának nyakkendőjében a Bayer Leverkusenben, mert térd sérülést szenvedett, míg az fogadás bónusz első választás jobbra, Kyle Walker nyugszik.Alderweireld volt egy nagy távollét, de Tottenham a második félidőben támadta meg a 0-0-at – köszönhetően nagyrészt a Hugo Lloris megmentésekor.

A kapus 48. perces megállója Javier Hernándeztől volt az esti kiemelkedő pillanat, és vezette Mauricio Pochettino, a Tottenham menedzsere, hogy „a világ egyik legjobbjának” nevezze. Hugo Lloris hősöket termel, hogy Spurs-t szerezzen a Bayer Leverkusenben. További információ

a látogatók Lloris nélkül voltak a szezon elején, miután megsérült az Evertonban a nyitónapon, Harry Kane szeptember 18-án eltűnt a boka ligament károsodása miatt, és a Mousa Dembélé csak egy szezonban kezdődött, mert a felfüggesztés és a sérülés miatt.

A Tottenham megértette, részben azért, mert a nyár folyamán a csapatot ömlesztették.Victor Wanyama és Moussa Sissoko nagyban hozzájárultak a Pochettino lehetőségeihez középpályán, míg Vincent Janssen fedezte a Kane-t. Georges-Kevin Nkoudou eddig csak sportfogadás bónuszok egy helyettesítő megjelenésű tengelykapcsolóra korlátozódott, de a klubban bízik abban, hogy a szélsődöntő játékossá válik.

Leverkusen ellen a második helyen tartotta a Tottenhamot helyezze az E csoportba, a német klub fölött, akit két hét múlva szembesülnek a Wembley-ben, míg a Premier League-ben harmadik helyen ülnek, a divízió egyetlen veretlen rekordjával.

„Megmutattuk, hogy ismét [Alderweireld nélkül] ”- mondta Vertonghen. – Harryvel kezdődött, és az emberek azt mondták Hugo-ról, hogy a csapat nélkülözne.De Michel Vorm belépett Hugo-ba, és megmutatta, hogy Liverpool ellen lépett fel, és Eric Dier Leverkusen ellen mutatta be [a központi védelemben]. Erre a csapatra van erõsség, különösen az ablak után, amikor néhány nagyszereplõ érkezett.

„Szinte mindenkit kihagyhatunk, bár nyilvánvalóan nem nyolc vagy kilenc játékos. A csapat annyira erős és megmutattuk, hogy Leverkusen ellen, Toby nélkül, Kyle nélkül. Azt hiszem, olyan internetes fogadóirodák erős a csapatunk, mint bármelyik a Premier League-ben. Nyilvánvaló, hogy néhány más csapat kivételes tehetségekkel rendelkezik, de vannak is. Jele annak, hogy szinte mindenkit kihagyhatunk. Ez megmutatja a csapat erejét. ”

Hozzátette:„ Korábban elveszítettük Leverkusennek ezt a játékot, de most rajzolhatunk. Néha meg kell húznia.Ezek olyan játékok, amelyeket néhány évvel ezelőtt elvesztettünk, de most kaphatunk egy döntést, amely képes a következő fordulóra minősíteni. Valódi lejáratot mutattunk a Leverkusen ellen. ”Facebook Twitter Pinterest A Tottenham a Leverkusenben húzódik. Fénykép: Simon Hofmann / Bongarts / Getty Images

A Dier számára eddig tesztelési szezon volt. A védekező középpályás néhány játékot hiányzott, miközben Wanyama finom formája és Pochettino közelmúltbeli 4-1-4-1-es formája váltotta ki a kiinduló középpályás felállásból.Visszavonult a központi védekezésbe Leverkusen ellen – az egyik régi pozíciója – és Vertonghen úgy gondolta, hogy a partnerségük pozitív volt.

„Mivel Toby a klubban volt, talán a második játék, amit nem közepesen játszott vele, ”mondta Vertonghen. – Van egy ilyen jó dolog. Talán nyolc évig játszottam vele, Belgiumban és klub szinten, beleértve az Ajax-ot is. Őszintén szólva, nagyon jól működött Eric Dierrel is.

„A játék előtt beszéltünk. Elkülönültünk a csoporttól, és néhány dolgot megvitattunk a sztrájkolóikról – hogy 4-4-2-et játszottak, hogyan fedjék fel egymást – és azt hiszem, nagyon jól kiderült. Régebben visszafelé játszik.Középpályássá vált, de tudja, hogyan játsszon ott. ”

Az egyik kérdés, ami a klubban zúg, és ami Dier közepén való részvételével kapcsolatos, Kevin Wimmer, az Ausztria státusza nemzetközi, aki tavaly csatlakozott az FC Köln-ből egy 4,3 millió fontos üzletben.

Wimmer az elmúlt idényben Alderweireld mellett lépett be a központi védekezésbe, amikor Vertonghen megsérült, és jól érezte magát. De most már nemcsak az Alderweireld és a Vertonghen mögött találja magát, hanem a központi védekező pecking rendben, de Dier és a 18 éves Cameron Carter-Vickers, akiket Leverkusenben a padon neveztek. Wimmer csak egy megjelenést adott ebben a szezonban – az EFL Kupa nyerte meg a Gillinghamet.

Pochettino elmagyarázta, hogy a Carter-Vickers-t részesíti előnyben a csapat egyensúlyának szükségessége.Azt mondta, hogy a Wimmerre vonatkozó követelmény a padon nem volt olyan sürgető, mert már ott volt baloldali védőburkolat Ben Davies alakjában. Jobb lábú védőburkolatot akart, és ezért ment Carter-Vickers-hez. Hugo Lloris hősöket termel, hogy Spurs-t szerezzen a Bayer Leverkusenben. Többet…

Leverkusenben meglepetés volt, ami az egyik szomszédos városokat Kölnbe, hogy miért nem volt Wimmer a csapatban. A 23 éves lány azt javasolta, hogy januárban meg kell vizsgálnia a jövőjét, ha a helyzet nem javul, és az FC Kölnhez való visszatéréshez kapcsolódik.

Pochettino tüskés volt, amikor megkérdezték hogy Wimmer továbbra is része volt-e a terveinek. – Miért nem? – mondta. – Mikor mondtam, hogy nem volt a tervemben? Nagyon őszinte vagyok veled.Amikor egy játékos nem szerepel a tervekben, gyorsan elmondom, de először elmondom a játékosnak. Ő a tervemben van. Amikor a padra helyeztem, egy másik játékosnak kell kiállnia. Mondd el, hogy melyik játékosod van vele?

„Mindig meg kell találnom az egyensúlyt a padon. Ben Davies játszhat közép-hátulként vagy teljes visszafogásként. Szükségem van egy másik jogra, nem egy másikra. Ha valami történik Dierrel vagy Kieran Trippierrel, jobb lábra van szükségem. A szintünk nagyon versenyképes. Cameron minden munkamenetben megmutatja, hogy ugyanazon a szinten van, mint mások. Kevin a tervemben van. Ha nem, akkor először megmondom neki, és akkor. Mindig őszinte vagyok. Nagyon jól ismer engem. ”