The New One fortjener ny tilnærming til å vinne International Hurdle

Nigel Twiston-Davies første tanke i vinnerens kabinett her etter International Hurdle på lørdag var for Ryan Hatch, den unge jockey som ville ha ridd The New One til seier, men for å lide en skade i et fall på kurset på fredag . Hans andre var av en annen, mer heldig skjebnevridning, som styrte Den Nye En bort fra en sesong over gjerder og mot en rekordlikende tredje seier i dette løp. “Det var den beste oppgivelsen noensinne, “Twiston-Davies sa, med henvisning til kansellering av kortet i Exeter i forrige måned da The New One hadde planlagt å lage sin chasing debut.Treneren ble tvunget til å sette bryteren til de større hindringene på vent, og International Hurdle presenterte seg som en ideell mulighet til å få The New Ones sesong påbegynt.

Det regnet hele dagen her, og som bakken myknet, støtte til min telt eller din, den tidlige favoritt for løpet, tørket opp. Den nye, selvsagt, ble trygt støttet til å starte som markedsleder på 13-8 og Richard Johnson, som kjørte den åtte årige for første gang, satte seg for å gjøre alt i gang.

Dette var en annen avvik fra rutine for The New One og et annet godt resultat av den frustriserte planen om å gå over gjerder. Andrew Nicholson, en ledende eventyrer, hadde hjulpet The New Ones skolegang og klarte å stryke sin vane med å hoppe til høyre.The New One’s hurdling var rett og nøyaktig, og mens min telt eller din var på reise godt nok til å snu i, kunne han ikke komme opp i bakken som han trengte og ferdig med tre og en halv lengde. har hjulpet oss med å holde ham i gang, “sa Twiston-Davies. “Du kunne ikke løpe med ham før. Han ville ha hoppet til høyre, og han gjorde det ikke i dag.

“Vi har nå fått hester hjemme som er raskere enn han er, som aldri har skjedd før, men måten vi redte Han, ut foran, det er det han vil. Han er en ekstraordinær hest, han kostet meg 20 grand og han har nå vunnet over tre fjerdedeler av en million. “Den nye ble kuttet til en topppris på 25-1 for Champion Hurdle, en rase der han avsluttet for tre år siden etter å ha blitt stoppet i hans spor av en faller.Han vil bli inngått i både Champion og World Hurdle, over tre miles, på festivalen i mars, med et løp på Haydock i januar, sannsynligvis å bestemme sitt mål.

“Hvorfor ikke [sikte mot Champion]? “Twiston-Davies sa. “Han er nok ikke ganske god nok nå, men han var sikkert tre år siden da han var uheldig for ikke å vinne.Med forskjellige rideteknikker, og nå går han rett, kanskje han kunne gjøre det. “Den Nye Enes seier fullførte en klasse to dobbel på kortet til Twiston-Davies, som tidligere hadde saddled Wholestone for å ta tre -mile novice hurdle, mens Defi Du Seuil var en imponerende vinner av åpningsløpet, en prøveperiode for Triumph Hurdle i mars. Defi Du Seuil er nå den viktigste markedsrangeringen til Joseph O’Brien’s Landofhopeandglory på toppen av markedet mens hans suksess kom i begynnelsen av en bemerkelsesverdig dag for JP McManus, den treårige eier.

I tillegg til Defi Du Seuil ble McManus farger båret til suksess på odds av 33-1 av Eastlake, mens han også hadde en dobbel på kortet på Navan, i motsetning til 66-1 og 7-1.Hadde den legendariske punter kombinert alle fire i en Yankee, kunne han ha brakt bokmakervirksomheten til knærne. Friidrett går jevnt for Nicholls Paul Nicholls tok det mest verdifulle handicapjaktet på det internasjonale møtet med en fire- år gammel for andre gang på fem år og deretter tippet en treåring som nettopp har sluttet seg til sin hage som en mulig vinner av løpet neste sesong.

Frodon, som gikk bra i BetVictor Gold Cup på Open-møtet før en dårlig feil i den endelige grøften, reiste jevnt gjennom Kaspian Caviar Gold Cup og ble så sterkt for Sam Twiston-Davies å slå Aso med en og en halv time.

Nicholls Unionist, i 2012, var den første fireåringen for å vinne et løp som dateres tilbake til 1963. “Unionisten var en annen type helt,” sa Nicholls. “Frodon er ikke en stor hest, men han er tøff og holder seg og fortsetter.

” Det er ikke så en stor ting for en fireåring å løpe i disse løpene hvis du har rett hest og han var veldig uheldig sist gang.Han landet i grøften og vindte seg selv, til det punktet gikk han veldig bra.

“Jeg har ingen planer for ham nå, men jeg har allerede en treårig på Hjem, kalt Monsieur Co, har han allerede vunnet over gjerder i Frankrike. Han kan være en for dette løpet neste år. “