Syv endringer i oppstillingen: samspillet ble bedre, men Slavia kom til slutt ut

“Vi har vunnet, så det har oppnådd sin hensikt,” sa coach Jaroslav Šilhavý. “Noen av passasjerene i spillet var ikke gode, med noen spillere var vi mer fornøyd, med litt mindre. I andre kamper kan vi bruke denne erfaringen. ”

På tirsdag sendte Shilhavy mot Borisov det beste han kunne til spillet. The League of Masters samledes til laget som har krystallisert fra de vanskelige forberedende spillene. Spillet ble fulgt av Hušbauer og Danny, som forsvarte Del eller Ngadea, beseiret Skoda. De fikk lørdag av, samt midtbanespillerne van Buren og Rotana.

Den grunnleggende sett varte bare Laštůvka keeper og forsvarere Frydrych, Jugas og Bořil. Resten av laget har blitt fullstendig endret. Syv endringer! Selv om tilskuerne ikke var i full styrke, sammenlignet med tirsdagens 7000.Den faktiske nominasjoner fortsatt ikke føler meg ranet, tross alt, spillet var om en annen fantastisk backup Altintop, favoritten av publikum Mesanovic eller representant Soucek.

Spillet var ikke på langt nær så glatt som i de siste forberedende kamper og premiere med Borisov.

Halil Altintop mens trygt omsatte en straff, og bestemte seg seieren, men ellers spillet hans heller vekket forlegenhet.Noen ganger førte han en uventet overraskelse pass, men sendte ballen noen ganger rivaler dårlig varmet standard situasjon manglet fart. “Han spilte den første kampen på stadion, tror jeg de gjorde en god prestasjon,” sa han trener diplomatisk skjeling

Pilsen siste mislyktes, mistet han Zlín slått ut av Champions league

fjor i august mellom de to kampene play-off Champions league med Ludogorcem Razgrad tilsvarende undersøkt støtte Pilsen. Trener Pivarnik lagde selv åtte endringer, og han ble fortalt. Han tapte hjemme hos Zlín og var ikke vellykket i Champions League.

Slavia mistet tre poeng i ligaen.Det neste trinnet venter henne i sentrum.

“Jeg sier ikke at det var grunnen til å redde så mange spillere i form av fysisk, men det kan skade noen, og så videre. Derfor bestemte vi oss for, “sa Shilhavy. “Spillerne som kom i dag, har forberedt oss normalt. Da vi var i noen kamper etter pausen endret hele elleve, gasset begge settene perfekt balansert ytelse. ”

” Vi spiller tre konkurranser, ønsker vi at de skal lykkes, og det er derfor det er så mange gode fotballspillere. I løpet av sesongen vi er klare, bare at vi kan være mer vellykket enn andre, “sier Jiri Bilek.Stoper er kaptein i hytta, men han har ikke mye plass på retten. “Tre fjerdedeler av et år jeg ikke spilte nitti minutter, så jeg likte det, men på slutten jeg ga henne kramper.”

Jaroslav Šilhavý endringer varsles på tirsdag etter kampen med Borisov. Men han overrasket dem. Både dine spillere og dine motstandere. “Jeg forventet ikke så mange endringer,” sa Bilek forsvarer og talte og Teplice trener Daniel Smejkal. “Med de endringene vi forventet, men ærlig innrømme at jeg har ventet tre eller fire.”

Mer enn endringer i line-up er endelig snakker om problemet en straffe avgjorde utfallet. Slavia henne siden det niende minutt ledelsen, men resten av Teplice kamp tappert kjempet for et poeng.Spillet ville også tjene det.

“De har bekreftet rykte til et sterkt lag av erfarne gutter som spilte koppene i fjor. Etter tjue minutter tok de initiativet og vi trakk for en kortere ende. Vi fort mistet ballene, og løp uten at det reduserte vår styrke. Heldigvis var motstanderen ikke i stand til å bruke den, “sa Jaroslav Šilhavý. “Det ville være mer munter å score et 2-0 mål for å roe seg ned. Det var slik dramaet fant sted til slutten. Jeg er glad vi forsvarte det. “