Sydney FC az első FFA-kupa döntőjébe nyerte a Canberra olimpiai játékot

Bernie Ibini szerezte meg az első játékát majdnem 18 hónap múlva, amikor Sydney FC az FFA-kupa döntőjére lépett, és megölte a Canberra olimpiai álomfutását egy nehéz harccal rendelkező 3-0 győzelmével.

Félig profi az olimpiai felszerelés a Sky Blues minden lépését megtette a Viking Parkban szerdán este, hogy az első másodlagos klub legyen a verseny döntőjévé. Harry Kewell Ausztráliában a legjobb labdarúgó-tiszteletet választotta.

Végül egy Seb Ryall fejlécét, egy Miloš Dimitrijević szabadrúgást és Ibini sztrájkját visszavonták, csak Alex Brosque újabb fejlécének köszönhetően megmentett egy negyedik célt.

Olimpiai állomás edzővel állt Frank Cachia fogadalma, hogy nem fogják megállítani a buszot az A-Liga óriásokkal online sport fogadás szemben, bátor félig végső teljesítményt produkálva, ami szerencsétlen volt, hogy ne nyújtson célt.

A jól szervezett vissza négy magasan állt és állt a Sydney módszertani támadásával szemben.

Másrészről a részmunkaidők ígéretesek Philippe Bernabo-Madrid hiányzik egy aranyozott szélű esélyről, amely egykori Sky Blues játékos Robbie Cattanachból származik.

De Sydney hamarosan átvette a birtoklását, és Rhyan Grant megszervezte a az első fél nyitó, a Ryall egyik sarkából levágva egy keresztet, hogy hazaérjen – az olimpiai első cél a verseny megszüntetésének szakaszában elismerte.

A Sky Blues kétszer megduplázta mobil fogadás volna az olimpiai kapitányt és kapus Angelo Konstantinou nem tagadta Bobót egy alkalommal másodszor.

De a legnagyobb kihagyott alkalom Brosque-on volt.Több mint 10 hónapos első indulásában csak nyitott célja volt, hogy ellenségeskedjen, miután Dimitrijević felrázta a labdát egy kóboros Kostantinou-ra, de valahogy a fejlécét a posztba vetette. Sydney FC-Canberra olimpiai grafika

Olimpia tűzzel tért vissza a második félidőben, a korábban csendes Jeremy Habtemariam, amely mindenféle bajt okozott a jobb oldalon, és tehetséges fiatal középpályás, Daniel Colbertaldo, egy 20 yardos röplabda szeletelésével.

De hamarosan megbüntették Phil Yarnold kézilabdázása után Dimitrijević egy ragyogó szabadrúgást hajtott végre, mobil sportfogadás amellyel az Ibini belépett a harcba.

A jobb szélső, a rosszul törött lábból visszanyerve 82. perc, hogy az első versenysorozatát a 2014-15.Megszámlálta, tökéletesen kivette Matt Simon keresztét, és visszatért a hátsó posztra. jövő héten.