Spurs throttle Thunder i Game 1 of Western Conference semifinalen

LaMarcus Aldridge hadde 38 poeng og San Antonio Spurs demonterte Oklahoma City Thunder 124-92 på lørdag kveld, aldri etterspilt i Game 1 i andre runde serien.

Kawhi Leonard la 25 poeng, Fem returer og fem assists i 22 minutter for San Antonio. Spurs ledet av så mange som 43 poeng og satte sine forretter i fjerde kvartal for å hvile dem for Game 2 på mandag kveld. Lakers tab Warriors assistent Luke Walton som leder i dramatisk utleie Les mer

Aldridge brøt ut for sin fineste sesongprestasjon etter at Memphis holdt ham til 14,5 poeng i første runde, nesten syv poeng under sine vanlige sesongnumre.Aldridge var 18 for 23 fra feltet, inkludert hans første tre-pointer av sesongen og banker i et venstrehåndet scoop-skudd mens han faller i banen.

Leonard og Aldridge kombinerte for 45 poeng i Første omgang, outscoring Oklahoma City som et lag med fire. Dessverre for Thunder var resten av Spurs like imponerende tidlig.

San Antonio matchet en postseason franchise rekord for poeng i kvart med 43 i åpningsperioden.

Serge Ibaka ledet Oklahoma City med 19 poeng, men var begrenset til to returer. Kevin Durant hadde 16 poeng, og Russell Westbrook la til 14, men de ble plaget i 11-til-34-skyting.

Spursene scoret de mest postseason poengene mot Thunder.De hadde 39 assisterer, noe som var mer enn Thunder’s field mål totalt på 35. San Antonio skutt 82% i åpningskvartalet, inkludert 3 for 4 på 3 pointers ved å ta en 23-punkts bly. Spursen blokkerte også seks skudd, kollapset og omgir torden med flere forsvarere hver gang de kjørte inn i banen. Den eneste skremme kom da Leonard grep baksiden av hans venstre ben etter å ha landet på det vanskelig av en kraftig enhånds dunk på spillets åpningsbesittelse. San Antonio trener Gregg Popovich pacet sidelinjen i bekymring, spør Leonard “er du ok?” På Spurs ‘påfølgende besittelse.Leonard reagerte ikke muntlig, men hans dynamiske innsats i begge ender av retten svarte Popovichs bekymringer. Han skød 10 til 13 fra feltet og hadde bare en omsetning mens han vokste Westbrook og Durant.

>

Oklahoma City var merkbart frustrert og uansett i løpet av spillet. Westbrook ristet på hodet og cringed da han så Oklahoma City-trener Billy Donovan signal for at han skulle kjøre et lek etter tordenens elektriske punkt vakt tok sakte ballen oppe og så mot benken i et tydelig ønske om en timeout med San Antonio opp 17-6. Det spillet ville føre til en ødeleggende dunk av Leonard, noe som ba Donovan om å ringe en timeout.