Slavia – Teplice 1: 0, vinner erstatningsholdet med en straffespark

Danny, Husbauer, Ngadeu, van Buren, Škoda…Denne listen starter ikke listen over spillere i grunnsettet, men staben på erstatningsbenken. Og Deli og Rotana hadde til og med forlatt og satt bare på plattformen.

Slavia for premiere av ligaen blandet bandet veldig hardt. Sammenlignet med tirsdagens Champions League-prediksjon, gjorde Coach Shilhavy syv endringer. “Vi har andre høykvalitets spillere, noen av dem får sjanse på lørdag,” lovet han på tirsdag kveld.

Han holdt sitt ord virkelig mannlig. Bare de fleste forsvarerne igjen – målvakt Laštůvka og tre forsvarere Frydrych, Jugas, Bořil. Backup og angripe helt forandret.

For seieren, men de begynte å presse deltakere Slavia tirsdagens Champions League-grøft forsvarere Bořil med Frydrych.Bořil allerede farlig skutt i det første minuttet, og deretter lagt enda mer lovende korset. En Frydrych anordnet i den åttende minutt straff. Ja, den samme spilleren som ble felt og tirsdag neste som var straff og utestengning.

Men denne gangen straffen dommen var ikke så tydelig. Dommer Orel selv måtte forlate spillet, plystring og når han fløy ballen til halv domstol. Sannsynligvis etter råd fra assistent han kritiserte prosedyren som Vondráškův hånd. Teplice forsvarer forsvarte Frydrychová header, hoppe føttene først rørte ballen, som han ledet fra ansiktet hans.Rundt hodet på det tidspunktet han gestikulerte, men også ingen TV skudd klarte å fastslå om det rørte ballen.

Straffen slått Altintop, som drobeným skritt tvunget keeper GRIGAR å flytte, og deretter skjøt i motsatt side.

Et modig prosjekt med et annet sett av spillere Slavie har begynt med flaks, men ellers brakte ikke bra. Tap av baller ledsaget av accusatory visninger antydet at dette settet ikke var veldig bra.På skjermen var noen fine kombinasjoner, to gode pasningen til Zmrhal nabíhajícího bak forsvaret, men for det meste feil og unøyaktigheter.

“Jeg er glad for at vi har for det nye året kom inn triumferende, men det hadde ikke levert enkelt og Teplice bekreftet rykte et sterkt team av erfarne spillere, “sa Slavia trener Jaroslav Silhavy. “Vi gikk inn i kampen veldig bra, vi ga et mål. Men etter 20 minutter vi trakk seg fra det, motstanderen tok over initiativet og vi dro den korte enden. Vi kjørte uten en ballong, dalte vi krefter og rival takk Gud det ikke bruker. ”

Teplice sensing som kan ubehag hjemmefra for å få noe for seg selv.Aktiv vingeaktivitet og en trygg kombinasjon av gode skytespill, en rekke standard situasjoner og flere tette kamper.

Ved slutten av første halvdel i de første minuttene etter pausen var Teplice et bedre lag. Spillet kom til slutt da Shilhavy begynte å plukke opp sin elitgevær fra benken. Van Buren tok retthet, Hušbauer raffinerte kombinasjonen, Ngadeu forbedret forsvaret.

Teplice stod ikke opp fra deres tempo og kjempet i siste øyeblikk. Når 86 minutter endte Kučerova berørt skudd like utenfor stolpen, hele Eden lettelse.

“Ikke snakk til meg også, fordi ikke ta et enkelt punkt. I begynnelsen fikk vi litt trening.Slavia ble med oss ​​fordi hun visste at vi ikke hadde spilt en konkurranse ennå. Det tok oss en stund å få tempoet og vi fikk målet. Da vi zvedliNěkteré situasjonen vi har skapt, og Robin Vaněček hadde landet sjanser, men dessverre ikke kunne score mål, “han angret Teplice trener Daniel Smejkal.