Roy Beerens kettős büntetését vesztegeti a szerdán, hogy folyamatosan olvashasson

Bárki, aki először azt mondta, hogy egy labdarúgó-válogatott csak annyira jó, mint az előremutatóival, új lőszerrel rendelkezik az érvelésükért. A Sheffield szerda csatája, Lucas João február óta nem ért el a bajnokságban, és amikor hat perccel a második félidőben tíz méterre állt össze, csak egy véletlenszerű ajándékot húzott, nem volt nehéz látni, hogy mi jön. Valószínűleg csak még hat percre volt szüksége Roy Beerens számára, az első két góllal, hogy szerencsés nyitót nyerjen, és bizonyítsa, hogy ha a bajnoki promóciós versenyzők nem lehetnek különösen jóak, akkor is szerencsés lehet.

A szerda többnyire jobb volt, mint egy Olvasóoldal, amelynek harmadik helye a divízióban a fény fogadási útmutatók megfogalmazása volt, de érezhetően érezte első választásukat.Fernando Forestieri felfüggesztése megszüntette őket a szokásos szikra és Gary Hooper góltörőjének sérülése miatt. Steven Fletcher csak egy helyet tudott elhelyezni a padon, és miközben belépett, hogy összepréseljen egy időigényes vigasztalást, és az Al al-Habsi olvasó állomás elutasította a drámai hangszínszabályozót, már a dobást már leadták. p>

„Van egy mondás:„ Ha nem ölsz meg, akkor meghalhatsz ”, és ez történt ma,” jelentette ki a Sheffield szerdai menedzser, Carlos Carvalhal, akinek csapata hatodik helyen állt gólkülönbség.

„A második félidőben egyértelmű esélyünk volt, valószínűleg a játék legtisztább, és nem gólt ért el” – tette hozzá. „Úgy éreztük, hogy sikerült megnyerni ezt a játékot, amit tettünk.Véleményem szerint nagyobb fenyegetés volt számunkra, mint nekünk. ”

Az ellenkező érvelésnek kevés támogatása lenne. Reading a Fulham 5-0-as veresége mögött lépett be a játékba, amely egy öt mérkőzést nyert meg a bajnokságban, és megfelelően előrelátónak látszott, és az első félidőben semmit sem tudott megjegyezni, és több, mint egyszer a szerdai baj, hogy jól látható fizikai előnyhöz jusson.

Mégis Beerens volt, aki a labdát csak a területen belül kapta, mielőtt egy bal lábas lövést fúrott volna, amely jelentősen elhajolt Glenn Loovens-től, hogy elhagyja Keiren Westwoodot a szerdai unibet ingyen fogadások célállomáson, amelynek beavatkozása a legjobban számított.Carvalhal megkérdőjelezte a jobb oldali szabadrúgás odaítélését, ami nem volt eléggé tisztázva, ami az esélyhez vezetett; a Beerens második céljához képest kevésbé volt feltételezés, 14 perccel az idő után, ami lecke volt João számára, hogy nyugodtan maradhasson a hozzászólások előtt.

Beerens a fejlécet megragadta. Yann Kermorgant helyettese és az utolsó védőt legyőzte néhány csúszós lábbal; igazgatója, Jaap Stam nagyra értékelte a holland középpályás szikráját egy olyan előadásban, ahol Reading birtokában nagy része sterilnek érezte magát.

„Tudjuk, hogy ez a minőség” – mondta Stam. „Ha egy No10-es pozícióból játszik, és megkapja a labdát a vonalak között, akkor több időt és lehetőséget kap arra, hogy ezt a célt érje el. Ő fizikailag nem a legerősebb, de okos.

„Betegnek kell lenned ezekben a játékokban.Ha türelmes vagy, és nem rohansz a dolgokhoz, akkor a tér megnyílik, és egy alkalommal, amikor eljutsz a cél előtt, pontszámot kapsz. ”

A dolgok megdöbbentőbbek lettek a 12 perc alatt amikor egy vad kihívás Ross Wallace-tól, aki a Garath McCleary-nél bukkant fel, a külsõ játékosok többségét okozza. Stam nem volt az egyetlen, aki azt hitte, hogy Wallace-t el kellett volna küldeni. Ehelyett részt vett egy késő szerdai díjban, amely magában foglalta George Hirst helyettesítőjét is, aki a 17 éves fiú, a korábbi Owls és Anglia csatárja volt, aki debütált. Bármi, mint az apja minőségének befejezője, az eredmény minden bizonnyal más lett volna. \ TDwight Gayle táskák egy kalapos trükk, mint Newcastle thrash sajnálom Birminghamben.