Republikken Irland vinne stygg, men Robbie Brady skade mars resultat mot Georgia

Dette ble aldri til å være en for puristene, og det var tider, spesielt i første halvår, da Republikken Irland virket ute av stand til å strekke mer enn to passerer sammen. Men Séamus Colemans første internasjonale mål, på hans 40. utseende, var tilstrekkelig til å tjene Martin O’Neills lag sin åpningsvinne av kvalifiseringen mot en kamp mot Georgia. Marc Arnautovic dobbelt frustrer Wales etter Joe Allens fantastiske åpner Les mer

Men deres feiringer ble temperert på grunn av en alvorlig hodeskade som Robbie Brady opplevde 15 minutter fra den tiden som forlot Norwich City-spilleren ubevisst.Han ble slått av i en nakkestokk og hadde på seg en oksygenmaske etter å ha steget for å få et pass fra Shane Long bare for å kollidere med Salomon Kverkvelia, som ble forlatt blodet, men fortsatte med betydelig bandaging. Brady gjenvunnet bevisstheten raskt, men ble tatt til sykehus for videre undersøkelse. “Legene er fornøyd med ham,” sa O’Neill. “Jeg har ikke hatt sjanse til å se ham, men han har åpenbart gått bort [til sykehus], og jeg håper han kommer til å bli bra. Han er like modig som en løve, stort mot åpenbart og en fin spiller. “

Han er sannsynligvis savnet søndagens tur til Moldova, men det betyr at O’Neill må shuffle midtbanen betydelig fordi Jeff Hendrick også plukket opp en spill-suspensjon for en halv-halv booking.Georgia endte med 56% besittelse, en unedifying statistikk for vertene, og hadde en rekke sjanser. O’Neill var fornøyd med resultatet – etterlot dem bundet på fire poeng med Wales, Østerrike og Serbia – men innrømmet at resultatet var dårlig.

“Vi var veldig vanlige i første omgang, vi kunne ikke få nær nok til dem, “sa han. “Spesielt å spille her måtte vi komme på foten, men vi kunne ikke få noe fart. De passerte det bra, og jeg var glad for at vi fortsatt var på halvtid. “Irland forbedret seg i andre halvdel, men det var aldri en periode med vedvarende dominans. De manglet composure gjennom, men mest overraskende av alt var et underskudd i arbeidsfrekvensen tidlig.Alt for ofte ble lange baller spilt håpløst framover, men fraværet av noe som har hørt og jaktet, en vare de alltid har hatt i spader, var forvirrende.

Georgias eneste konkurransedyktige bortvinner gikk tilbake mot Gibraltar og Fra begynnelsen var det rikelig klart at deres plan var å lene seg tilbake og frustrere. Deres ensomme fremover Levan Mchedlidze droppet ganske ofte inn i sin egen halvdel, men i sjeldne tilfeller bestemte de seg for å våge fram at de besøkende skapte de eneste bemerkelsesverdige sjansene for åpningen i 45 minutter.

17 minutter i Valeri Qazaishvili nærmet seg straffesparket og sparket smalt brett til venstre for Darren Randolphs mål, mens midtbanespilleren vant et hjørne med en avbøyet innsats av James McCarthy to minutter senere. Da treffer Georgia trearbeidet to ganger.Mchedlidze slo baren fra åtte meter og Guram Kashias oppfølgingshode fra en stram vinkel mot Randolph, men kom tilbake fra langt innlegg. Irlands svake svar var en Jonathan Walters-krok over baren seks minutter før pausen etter at James McClean hadde banket ballen på før Mchedlidze tvang Randolph til å slå et stikkende skudd rundt hans høyre stolpe.

Det var spillets Første skudd på målet, selv om intensiteten i hvert fall forbedret seg etter intervallet. Selv om Colemans mål var stygg, tok han ballen inn fra en gård etter at noen katastrofale Georgia forsvarte. Ryggen går fra kanten av banen, og Giorgi Navalovski gikk ut med to ganger. Det var imponerende, men driblet målvakt ble han møtt av en kashia-utfordring.Ballen avledet fra Georgia-kapteinen og deretter av Walters før han brøt til Coleman, som rullet den inn med målvakten Giorgi Loria, gått i gang. World Cup kvalifiserende roundup: De Rossi tjener tegning for Italia mot Spania Les mer

< p> På jakt etter et sekund, led McClean et Walters kors forbi Loria to minutter senere for å være riktig flagget for offside. McClean gikk nær igjen på 65 minutter da Loria ikke klarte å fange sitt svingende skudd og nesten droppet det inn i sitt eget net. Etter at Brady ble skadet, traff han unconvincingly på det andre tidspunktet. Etter å ha skadet, traff McClean baren med en nærkopling og mens Georgia stakk seg fremover i løpet av syv minutters skadetid, virket en equalizer aldri sannsynlig.

I mellomtiden har O’Neill spilt rykter om at Harry Arter bytter til England.Bournemouth midtbanespiller har spilt i to vennskapskamper for Irland, men har ikke dukket opp i en konkurransedyktig fixtur, så ville det fortsatt bli lov til å bytte til sitt fødselsland. “Det er nyheter for meg,” sa O’Neill. “Han har åpenbart ikke spilt et konkurransedyktig spill for oss, men valget er helt opp til spilleren.”