Micko gjorde åttende i World Finals, og mesterskapet gjorde en ny rekord

Mike gikk for fjerde gang. I begynnelsen av finalen flyttet han til sjette posisjon, men i andre omgang kunne ikke holde tempoet og falt til åttendeplass. “Jeg hadde ikke så mye strøm som i dag, jeg er glad jeg ikke svømme,” sa han i en pressemelding Union.

Final Mick, som i begynnelsen av uken led av feber, veldig sår. “Jeg vet ikke, vi følte oss ganske gode, det gjorde bare vondt på brystet, jeg fikk alt rødt. Jeg vet ikke om jeg pustet dårlig. Jeg har blandede følelser om det. Men det var min første store finale, de andre var krydret, de visste hva de gjorde. Jeg hadde en premiere.Dessverre er det ikke fungerte, så neste gang, “sa han.

Det beste resultatet for tsjekkiske svømmere i VM i Budapest og forble syvende Simona Baumrtová til znakařské hundre. Året før i Kazan var den femte Barbora Závadová lang polohovce, men tsjekkerne hadde bare én nådde finalen.

Kazan forsvarte sin tittel av OL-mester Gregorio Paltrinieri med hvem Mick halvår i år trent. Italiensk favoriserte den lengste bassenget i disiplinen lang holdt ukrainske Mykhailo Romančuk, bronse medalist fra fjorårets EM. Til slutt avsluttet han den andre på 1,29 sekunder. Bronz vant australske Mack Horton.

Den mest vellykkede svømmer av mesterskapet ble det tjue Caeleb Dressel.I mesterskapets siste kamp hjalp han amerikanerne til tittelen i 4×100 meter relé posisjon, der bowler delen svømmer. Hans landsmann, Lilly King, har overgått verdensrekordet for andre gang i Budapest. Etter suksess på 100 meter bryster i beste tid, triumferte historien også på halve avstanden. I den siste tid dohmátla av 29,40 og var raskere enn 1/800 Litevka Ruta Meilutyteová fire år siden.

Meilutyteová time ytelse avsluttet 30,20 Four. Foruten tjue King, som fra VM i Ungarn vil ta tre gullmedaljer, hun også overgått russiske Julija Jefimovová og andre amerikanske Katie Meiliová.På medaljen måtte de svømme under et halvt minutt.

Kongen var også medlem av den seirende 4×100 medley stafett på måleren, der amerikanerne også brøt verdensrekorden. Kvartetten dannet ennå Kathleen Baker, Kelsi Worrellová og Simone Manuels en tid med tre. 51.55 forbedret et halvt sekund rett vinnertid -kvinner fra 2012-OL i London

To hundre egen verdensrekord for semifinale lagged finalen løp for 50 meter fri måte svensk Sarah Sjöström.I motsetning kraulařské hundrevis, men på tidspunktet for 23,69 og vant seks verdensmesterskap for motýlkářských disipliner kraulařské lagt sitt første verdens gull.

Stillingen klart beste polohovkářky stede til glede for fans av ungarsk Katinka bekreftet Hosszúová hjem. På 400 meter racingbane vant det nesten tre sekunder i 4: 29,33 mesterskapet. Det har ført til verdenstitler fra Barcelona og Kazan, så vel som fjorårets olympiske gull fra Rio.