Litvinov vant i Brno 3-0. Han går også i serien og er et skritt fra finalen

Før kampen tok en festlig antrekk for Match jubileum siste hjemmeforsvar Bird (1200), og Hanzlik Kuboš (begge 800), men det var en komet for siste grunn til å glede seg. Litvinov scoret i første minutt bly og han ikke la gå, keeper Pavel franskskatte andre gang i årets playoffs nullen. Hjem

glade og selvfølgelig utsolgt i Brno hallen frøs gjester etter bare 54 sekunder av kampen. Hanzl sitt mål endte en vakker pasning til bretten, hvor hun kunne Petružálkovi greit TEC å effektivisere pucken bak Čiliaka og åpnet resultatet.

Gjestene fullstendig dominert den første tredjedelen, perfekt bevegelse og aggressive angreps gjør Comet store problemer.I det tredje minutt kom Hübl foran Čiljk etter en rask kombinasjon, men hjemmelageren var ute som vinneren. Deretter reddet han Kometa fra Litauens omnummerering av tre til en Kubos. Litvinov vant den første tredjedel av 12: 3 kulene!

Også den andre delen var gjest. De brøt deres velferd til en serie på tre påfølgende utelukkelser. Gjestene har imidlertid lett forsvunnet seg. I den 36. minutt i spillet gikk fire til fire gjennom hele Káňa-banen og stemplet den øvre polen som pucken sprang av linjen.

Målet ble scoret av de besøkende. Ciliak hadde også problemer med Greys kaste på grunn av Martynkas slag, presset pucken rett foran Gerhart, og han løftet det lett.Etter tre straffer i korte rekkefølge spilt Litvinov lang 2:56 og en fantastisk mulighet mislyktes Hübl.

Gjestene spilte ut en praktisk power play også etter pause, mens Ručinský allerede i Čiliakem han ferdig i det åpne målet, han imidlertid klart å snu og sitt store køllebladet stoppet.

på den annen side, den franske Ton sjekket inn 48 minutter etter nøling Litvinov keeper treffer pucken i siste minutt til sikkerhet Gula.

Du klarte å fullføre med en god oversikt , Kometa var bare midt i trykket og forsvaret hjalp en franskmann. Mens innenlands strøm spille fremdeles er forseglet vinne deres Hübl og kampen endte på samme måte, bortsett fra den måte nå fører Litvinovs i hele serien.

fjerde kamp er planlagt på tirsdager på 17:20.