Leicester er Wes Morgan trygg på at det ikke kommer noen bakrus fra Arsenal nederlag

Wes Morgan er sikker på at Leicesters utfordring for Premier League-tittelen ikke vil bli spisset av utjevning av deres 2-1-nederlag i Arsenal, og insisterer på at de vil trekke oppmuntring fra en tøff prestasjon og sprette tilbake raskt.

p> Avskjedet av Danny Simpson mente at Leicester spilte mesteparten av andre halvdel på Emirates Stadium med 10 menn, men de var på kurs for et punkt til de døende sekunder da en dramatisk inngrep av substitutt Danny Welbeck forseglet en liga dobbel for Arsenal over Claudio Ranieri side.

Det var Leicester tredje nederlag i Premier League av sesongen, og de forblir to poeng som er klare for Tottenham og Arsenal øverst og ikke står overfor en annen topp fem side for resten av kampanje.Etterfølgende internasjonale spill mot Norwich og West Brom ligger etter den internasjonale pause, og Morgan er overbevist om at det ikke vil bli tømmermester.

Det er bare skuffende å miste måten vi gjorde mer enn noe, sier Leicester forsvarer. “Vi må ta hjertet fra dette spillet, og vår selvtillit vil være den samme. Vi sørger for at vi hopper tilbake i neste kamp.

“Det kommer alltid til å være vanskelig å gå ned til 10 menn mot slike som Arsenal. Det som er mest skuffende er at vi har sittende fast der inntil siste kamp i spillet og deretter innrømmet. Det er en bitter pille å ta, men vi tar positivt.Vi har vist vår innsats, vår samvittighet og hvor godt vi kan holde oss der når det går mot oss. “Morgan s sentimenter ble echoed av Kasper Schmeichel, som sa:” Det er et tap, vi beveger oss på og vi vil ha samme holdning. Vi har så god sjanse som noen å ha en veldig god sesong. “

Med en stabil side på grunn av sin bemerkelsesverdige kampanje, bør Leicester dra nytte av mer enn de fleste fra den fjorten år lange Premier League-stillingen.Morgan har avvist talte om den fysiske tollen som kreves av rigorene til Ranieri’s pressespill og deres eksplosive motangrepstil, og hevder Leicester, nyter ganske enkelt en løp som har vunnet dem beundrere lengden og bredden av landet.

Vi trener de fleste dager, og det er en del av jobben, sier Jamaica International. “Du må ha det egnet til å konkurrere på dette nivået. Vi er et lag som liker å motta takten og kraften, og du må ha beina og energien til å gjøre det.

“Vi er underdogene og det mest usannsynlige laget som står i posisjonen vi er. Alle elsker en underdog, og det er oss for øyeblikket. Vi er glade for å ha den støtten.

“Du må glede deg og nyte det. Det er ikke mange som kommer til å være topp og kjempe for tittelen i Premier League.Vi er typen team hvor trykket ikke kommer til oss, og vi nyter hvert spill som det kommer. Vi vil bare bevise hvor godt vi kan være. “