José Holebas utjevner tjener poeng for Watford mot Everton

Det har vært en testuge for Roberto Martínez, men ingen mengde semantisk squirming kunne forvride de to meldingene fra Evertons supportere. Dette var en jevn kamp mellom to lag som sliter for form, men mer signifikant var bannerne i bortgjøret som leser “Baines er en av oss” og ganske enkelt “Martínez Out” .Swanseas Gylfi Sigurdsson ser ut av Chelsea for å lette nedrykksorgene Les mer

Leighton Baines var spilleren som sa Everton manglet kjemi etter at sistnehelgen ble slått til Manchester United, og mens Martínez forsøkte å forklare midtveis at tilbakemeldingene til venstre var feilfortolket, er det på dette beviset klart hvem fansen er enige om.

Måten Everton innrømmet her vil ha lagt til drivstoff til den voksende frustrasjonen.Dette var ingen klassiker, men etter at James McCarthy satte bortspillet foran i første omgangstider etter en dårlig feil fra Miguel Britos, hadde det vært en formalitet for Martínez menn å komme inn til halvveis.

Til slutt var det nesten en følelse av oppsigelse da José Holebas ledet på bare 38 sekunder senere, og etter en rekke imponerende lagringer fra Heurelho Gomes ble Everton nektet en første seier siden de slo Aston Villa tidlig i mars. / p>

“Supporterne får lov til å uttrykke sine synspunkter, og når spillet startet, var støtten fantastisk,” sa Martínez. “Vi følte den støtten, og for meg er de de beste fans i verdensfotball. Hver gang vi spiller, kan vi stole på vår støtte.

“Vi var uheldig å innrømme så nær halvtid.Det som er mer skuffende er naturen til målet, det er en dødballsituasjon, en header som spretter av baksiden av en spiller og inn. Det er naturen til lykke eller dårlig formue til tider. “

Som det var, hadde hver side ikke mye kjemi i en fragmentert kamp som ga to mål etter defensiv bortfall. Watford hadde mistet sine tidligere fire ligakamper og Everton tre, men begge har en semifinalen i FA Cup – Watford mot Crystal Palace og Everton mot Manchester United eller West Ham – denne måneden for å holde interessen oppstått.

Tretti – To år har gått siden disse lagene møttes i finalen av den konkurransen, og Everton-supportere har fortsatt en banner fra den ettermiddagen, da de vant 2-0 på Wembley.Her på Vicarage Road, “Beklager Elton, jeg antar det er derfor de kaller oss Blues” ble holdt oppe i bortgangen, blant demonstrasjoner av misnøye. Watford og Everton kunne likevel møtes i en annen FA Cup-finale neste måned, men for å komme dit, må begge sides form nødvendigvis forbedres. John Stones hadde spesielt en dårlig første halvplass foran Roy Hodgson, og begge målene var forhindret.

Everton, som vil teste Ross Barkley etter midtbanespilleren, opprettholde en knock på kneet og Phil Jagielka som led et sent hamstring problem, tok ledelsen gjennom McCarthy i første halvdel skade tid. Midtbanespilleren kapitaliserte seg på et dårlig styre fra Britos midt i midten, muskulerte forsvareren fra ballen før han slått lavt og venstrefot over Gomes.

Men bare sekunder senere utjevnte Watford.Stones, som allerede hadde tre ganger kastet ballen rett ut av spillet, satte Robles i press unødvendig med en tung backpass og målvakten skar det ut til hjørnespark. Ben Watson krysset til langt innlegget, hvor Holebas, den greske internasjonale fullbacken, dro tilbake over mål og i å følge en avbøyning fra Séamus Coleman.

I det 55. minutt holdt Gomes Watford nivå med en fin redning for å holde ut Aaron Lennons lave skud fra 25 meter og Watford målvakt ble kalt sent på da Everton ble tildelt et frispark på høyre side. Kevin Mirallas erstatter slo et lavt skudd, men Gomes dived for å holde det ut, og Romelu Lukakus oppfølging rammet baren.

Quique Sánchez Flores, Watford-lederen, sa: “Det var et rettferdig resultat.Alle snakker om FA Cup, men spillerne og ansatte har også å snakke om Premier League fordi vi har seks flere kamper, og vi må forberede dem. “Andy Carroll inspirerer West Ham med hat-trick i 3-3 thriller med Arsenal Les mer