Fotball overføring rykter: Shinji Okazaki å Bet365 bytte Leicester for Milan?

Ronald Koeman er interessert i å bringe Roma midtbanespiller Kevin Strootman til Goodison Park, med sikte på å redusere arbeidsbelastningen til aldrende Warhorse Gareth Barry. Endelig tilbake i Roma-siden etter to år på side med alvorlige kneskade, kan hollendingen nå bli tvunget ut av klubben med et akutt tilfelle av kontraktsforhandlingsteknikk. Tabloid-rapporter tyder på at fotballforeningen har tilbudt å spore amerikansk-baserte tidligere midtbanespillere i England, Steven Gerrard og Frank Lampard, gjennom deres coaching-badge-kurs når MLS styrer vinduene mobil Bet365 sine for vinteren. FA har fortalt duoen at de kunne tenke å fullføre kursene om to år i stedet for de fire som de fleste dødelige krever.Etter å ha sett hvordan, sømløst, paret jobbet sammen i Englands midtbane som spillere, er FA-blazere nå ivrige etter å få dem involvert i landslagets treningsoppsett så snart som mulig. Hva kan muligens gå galt?

Likevel, for å oppleve enda et sekund av konkurranseaktivitet på feltet under Antonio Conte, fortsetter John Obi Mikel å bli koblet med et trekk unna Chelsea. Etter mer enn et tiår på Stamford Bridge, utløper den nigerianske midtbanespillkontrakten neste Bet365 sommer, noe som betyr at han vil være fri til å snakke med klubber utenfor England i januar.Han har ikke hørt om at han er åpen for å flytte hvor vinden blåser ham, enten det er andre steder i Europa, MLS, Kina eller en rivaliserende Premier League-outfit. “Hvis det kommer til å bli Premier League vil det være alternativer,” sa han tilbake i september. “Hvis det er Kina eller noen andre steder, vil vi se. Én ting er sikkert, jeg vil ta den beste avgjørelsen. ”

Ligue 1-siden Marseille er ryktet for å være interessert i det som bare kan beskrives som et” januar-løp “for 29-åringen, mens Paris Saint-Germains argentinske midtbanespiller Javier Pastore og Newcastle-sentralforsvareren og klubbkaptein Jamaal Lascelles kunne finne seg å bonus Bet365 være mikrostyrt fra Chelsea sjefs tekniske område.Chelsea er også antatt å være interessert i Celtics målmester Moussa Dembélé på 40 meter, men må danne en ordentlig kø med Real Madrid, Manchester City og Manchester United. Pepe Real Madrid har blitt identifisert som en slags spiller som kunne gjøre Manchester United enda mer elskverdig, selv om José Mourinho må avverge interesse fra Juventus hvis den portugisiske forsvareren ikke er enig i en ny avtale med Real Madrid. I andre Manchester United-nyheter er Galatasaray klar til å ta et poeng på den nederlandske nederlandske Waster-vingeren Memphis Depay.

Og til slutt er Ryan Giggs knyttet til ledig lederens jobb hos MK Dons, etter at han i fjor sluttet Karl Robinson etter mer enn seks års ansvar. Selvfølgelig er Bet365 han.Giggs har vært koblet sammen med en rekke suksesser, uten å få en, men den tidligere Manchester United-stjernens høy profil er sannsynlig å appellere til League En side er tilbakekallende, publisitet sjenert eier Pete Winkelman.

more info