Det er vondt, sa Satoranski etter slutten av Barcelona i Eurolize

Det spanske laget gikk inn i kvartfinalen som det nest beste laget i topp 16-gruppen og ringte til Olympiakos Piraeus, som tok tredjeplassen i den andre gruppen.

Barcelona har hatt hjemmefordelen av de to første kampene. Men hun brukte det bare en gang, og i serien spilt for tre seire, gikk to poeng og tre poeng til Athen havn to ganger. Drømmen om å delta på Final Four har bleknet bort.

“Det gjør vondt. Vi var overbevist om at vi som et lag kunne vinne minst en Olympiakos-kamp. Spesielt etter den tredje kampen, løste vi noen feildetaljer.Jeg tror vi spilte en utmerket kamp, ​​”Tomas Satoransky, den tsjekkiske representanten Tomáš Satoransky, som avsluttet premiersesongen i Eurolife, var trist etter tapt torsdagskamp.

“Olympiakos i serien viste hvordan mentalt sterk han var. Han kunne alltid våkne over noe tap. Begge kamper besluttet i slutten. Det er synd, sier han. “Barcelona har vært veldig nær begge seire i begge kamper i Hellas. Hjemmebaneholdet for hjemmelaget var opp til tre i siste sekund: “Selvfølgelig gjør det vondt mer at slutten av den siste kampen var så grusom for oss. Det er vanskelig nå å finne ut hvorfor dette har skjedd. Det var mange detaljer som bestemmer for mest balansert kamper.Det verste med dette er at vi hadde fire poeng til slutt klokka 1:20. ”

Barcelona har imidlertid gjort noen problemer i hjemmet. Etter en klar seier i den første kampen, han bukket seg to dager senere for andre gang i denne Euroleague sesongen i Palau Blaugrana. Men dette tapet ble til slutt dødelig.

“Nøkkelen til serien var absolutt den andre kampen i Barcelona. Han fikk oss inn i denne stillingen da vi ble tvunget til å vinne på Olympiakos. De tok fordel. Det var på vår side den verste kampen i serien. Vi kom ikke gjennom det hele tiden, og vi ble nettopp sliten. Olympiakos hadde gode prosenter, han spilte bra og vi kunne ikke finne svar.Da det viste seg som sterke hjemme og Olympiakos før det stormfulle atmosfæren i spillet la oss gifte seg, “hun var trist Satoranský.

en tsjekkisk fotballspiller i sin rookie sesong euroligové og ledet så godt. Over tid, dyttet han ut av startoppstillingen av den berømte brasilianske representant Marcelinho Huertas og kjempet seg til gjennomsnitt på 7,2 poeng, 3,2 assists og 3 returer per kamp. I en serie Olympiakos skutt et gjennomsnitt på 10,3 poeng, tjente 5,3 returer og 1,5 assists per kamp.