Dean Mumm og Reece Hodge kommer inn i Wallabies laget for Sør-Afrika Test

Michael Cheika har igjen vendt seg til Dean Mumm for å løse Wallabies ‘lineout woes, og husker veteranen på Scott Fardy’s bekostning for lørdagens Rugby Championship Test mot Sør-Afrika.

Mumm starter på No6 med Fardy slippe ut av truppen helt i en massiv utvalg samtalen av Cheika for Suncorp Stadium sammenstøt.Den 32-åringen stjal flere lineouts enn noen annen spiller, med unntak av New Zealands Kieran Read og Brodie Retallick, i fjor World Cup.Fijian NRL-spilleren Marika Koroibete på Wallabies fast spor Les mer

Mumm også vant syv lineouts som kommer fra benken i siste måneds to Bledisloe Cup-nederlag – dobbelt så mange som den nest beste australske, med lagets suksessrate på bare 69% hittil i Rugby Championship.

Hans inkludering er en av bare to endringer i laget som tapte 29-9 til All Blacks i Wellington, med Reece Hodge også kommet inn for Adam Ashley-Cooper, som har kommet tilbake til klubben sin i Frankrike.

Hodge – som gjorde sin Test debut av benken i den kampen – vil spille på venstrefløyen med Dane Haylett-Petty bytte til høyre.

Resten av siden forblir uberørt, med Cheika som fortsetter å motstå samtaler å flytte Israel Folau til sentrene eller å dumpe den varmt diskuterte Michael Hooper-David Pocock-kombinasjonen.

Men der er videre intrigue på en ni mann benk, som vil bli trimmet tilbake av en etter fredag ​​kapteinens løp.Både Lopeti Timani og Sean McMahon har blitt kalt sammen med veteranvingen Drew Mitchell, som er i kø for å spille sin første kamp i flere måneder.

Mitchell kunne imidlertid være mer sannsynlig å bli slettet etter Springboks gikk for en 6-2 deling av frem og tilbake når de avduket sitt lag torsdag morgen.

Den ubesvarte Timani, som også kan spille i andre rad, er allment sett som Australias beste alternativ for en tradisjonell, ball-løping No8. McMahon, i mellomtiden, har ikke spilt for Wallabies siden junis tre-testserie mot England, da han erstattet den skadede Pocock på baksiden av scrum.