Dallas Cowboys ‘NFL-utkast inneholder første kvartalsvalg siden 2009

Dallas Cowboys tok endelig et glimt på en fremtid uten Tony Romo mens han tok en Baylor basketballstjerne som ikke har spilt fotball siden han var 13.

Den siste dagen i NFL-utkastet var noe som de to første til eier og daglig leder Jerry Jones på lørdag.Han tenkte mindre om å fylle hull på et 4-12-lag og mer om å legge til potensielle stjerner på stillinger der nåtiden er i anstendig form. Oakland Raiders handler i fjerde runde for quarterback Connor Cook Les mer

Put En annen måte: Jones mener en sunn Romo og mottaker Dez Bryant er bedre enn noe annet for å få Cowboys nærmere 12-4, rekordet for hans NFC East-vinnende team for to år siden.

i det omfang vi kan tolke de valgene vi har gjort om hvordan jeg følte da jeg sa at vi er nærmere året vi hadde året før enn året vårt i fjor, så kan du tolke det på den måten, sa Jones. “Jeg føler meg sikkert slik.” Cowboys tok Mississippi-statens Dak Prescott med den 135. plassen i fjerde runde, og la til gruppen som konkurrerte om å være Romos backup to dager etter et mislykket bud å flytte opp for en annen første omgang plukke og få Memphis ‘Paxton Lynch, som dro til Denver i stedet. Det er første gang Dallas har utarbeidet en quarterback siden han tok Stephen McGee, også i fjerde runde, i 2009.Og det er bare den tredje QB laget av Cowboys siden 2001. Romo ble undrafted i 2003.

Med de siste fire plukker i sjette runde – og deres endelige plukket av utkastet – tok Cowboys Baylor’s Rico Samler på No217 totalt. Den 6ft 8in, 275lb Samler prosjekter som en stram ende etter å ha besluttet å forfølge en karriere i NBA. Dallas gjorde et lignende trekk i 2008, og tok Texas A & Ms Martellus Bennett i andre runde. Forskjellen var at Bennett spilte fotball og basketball for Aggies.

Cowboys startet lørdag ved endelig å prøve å ta opp et rystende passrush tidlig i fjerde runde, og tok Oklahoma defensiv avslutning Charles Tapper med den 101. samlede plassen . Tapper startet 38 av 39 kamper over sine siste tre sesonger med Sooners, innspilling 15 1/2 sekker og 26 1/2 takler for tap.Den første Dallas-plassen i den sjette runde var Purdue cornerback Anthony Brown på 189. Totalt fulgt av Central Michigan-sikkerheten Kavon Frazier på 212. Et valg før samler tok cowboerne Øst-Michigan tilbake Darius Jackson.

Romo savnet 12 kamper med en to ganger brøt venstre krageben i fjor, og Cowboys gikk 1-11 uten han.Kelen Moore, den nåværende tilbake, har mistet de to siste spillene, mens Jameill Showers tilbrakte mesteparten av sesongen på treningsgruppen.

“Jeg skal gjøre det beste jeg kan og jobbe så hardt som Jeg kan og prøver å få det til å jobbe med alle der, “sa Prescott, den eneste Sørøstlige konferansen quarterback i tillegg til Tim Tebow med minst 70 touchdown-pass og 40 touchdown-løp. “Skyve Tony Romo, skyve de andre gutta, Kellen Moore, og bare å vite at jeg gjør det, gjør meg bedre og gjør hele laget bedre.” Prescott sa at Cowboysene tok ham inn for et besøk ganske sent i pre-draft-prosessen, og han hadde brukt tid med coaching-staben på Senior Bowl.Dallas quarterbacks trener Wade Wilson dro til Mississippi for å se Prescott.Super Bowl-mestere Denver Broncos-utkastet gigantisk australsk Les mer

6 ft 2 i Prescott, som fikk en mastergrad i desember, ble arrestert på grunn av fart og kjøring under påvirkning i mars. Han sa at Cowboys brakte det opp i møtet.

“Det var elefanten i rommet,” sa Prescott. “Det er noe jeg kan garantere alle at det ikke vil skje igjen. Det var en feil. Men det kommer til å gjøre meg til en bedre person, og den har allerede. “

Dallas vil ikke at Prescott skal spille med en gang fordi det ville bety at Romo ble skadet igjen.Og andre runde plukke Jaylon Smith sannsynligvis ikke etter at Notre Dame linebacker rev to leddbånd og vedvarende nerveskader i hans venstre kne i sitt siste college spill på Fiesta Bowl.

Kjører tilbake var ikke en stort behov for Cowboys å gå inn i utkastet, men de har fortsatt Ohio State’s Ezekiel med fjerde overgripende plukket. “Jeg tror at med disse to to plukker sikkert at vi fikk to spillere som var innenfor Topp fem spillere i utkastet, sier Jerry Jones. “Vi har to spillere, effektive spillere som er rundt ballen mye og er forskjellmakere rundt ballen.”