Amir Khan klar for Canelo Álvarez, men også tips på MMA-bryteren

Hans fortsatte veldedighetsarbeid, planene for sin unge datters oppdragelse og til og med hans egen personlige app var alle på dagsordenen da han snakket i pause mellom to straffe treningsøkter. Men, mest interessant, foreslo Khan at han aldri hadde det til å følge det gamle ordtaket om å ta en kamp om gangen, han er ikke engang fornøyd med en sport. Tyson Fury en ødeleggende ball i nærheten av selvdestruksjon i Klitschko buildup Les mer

Når Conor McGregor annonserte sin “pensjon” fra Mixed Martial Arts, så Khan på forsiktighet som han tenker på en fremtid inne i ottekantet i stedet for ringen.Ikke bare har han allerede kjøpt en eierandel i et MMA-selskap, men Khan har vedtatt noen av sportens treningsmetoder som han forventer et grovt, fysisk møte mot den større mannen i den meksikanske Álvarez. “Kan jeg sparke hardt? “grinte han. “Jeg skal prøve det på deg senere, og du kan fortelle meg. Jeg har en eierandel i et selskap som heter Super Fight League, som er et MMA-selskap i India, og vi har også mange show i Dubai. Vi går nå over til Amerika og viser på det.

“Bellator og UFC er de to viktigste MMA-selskapene, vi er trolig tredje etter de to. Jeg har alltid vært en UFC-fan, og jeg liker McGregor og måten han fremmer det på. Hvis jeg skulle kjempe mot mesteren rundt 147lb, ville jeg ha lyst på mine sjanser. Du vet aldri hva som vil skje i fremtiden – jeg vil aldri si nei til å komme inn i MMA.Jeg kunne gjøre det under min egen banner og hvilken måte å gjøre det på. Min hastighet ville være perfekt, den er truffet og flyttet.

“Bare se på når McGregor slo José Aldo. Fyren leide fremover, over utvidet og falt, McGregor trakk seg tilbake og kastet retten til høyre. Det var en skikkelig boksbevegelse. Jeg ville ikke la noen komme nær meg, jeg ville ta et skritt tilbake og holde det lenge. Jeg tror også at oss bokser slår hardere enn MMA-krigere uansett.

“Jeg var på det siste SFL-showet i Dubai, og så nøye på gutta i vekten min. Selv om jeg ikke har erfaring med MMA, kunne jeg ha gått inn og gjort virksomheten. Jeg har allerede gjort MMA trening også. Det er godt å forberede seg på å kjempe mot en fyr som Canelo som liker å sette presset på.Det handler om føttene, føttene må være i riktig posisjon. “

Gjør ingen feil, Khan insisterer på at hans boksekarriere fortsatt er langt fra. I stedet sier han at seier på lørdag vil innlede en ny epoke for sporten som fortsatt tilpasser seg livet uten de to to pay-per-view-trekkene, Floyd Mayweather Jr og Manny Pacquiao. Men det vil ikke være lett.

Den beskjedne, kubiske enheten som er begravet dypt inne i en sjeløs industriområde der Khan gjør trening, føler seg hver og en av de 600 miles unna Las Vegas og den berømte skinnestripen.Men den 29 åringen er fast at denne isolasjonen, vekk fra venner, familie, kone og barn, var den eneste måten å forberede seg til en kamp av så stor styrke. Álvarez er den store favoritten, både fysisk og metaforisk, da Khan har hoppet to divisjoner for å møte ham med en fangstvekt på 155lb på den nye T-Mobile Arena.

Se, mange toppnavn i boksing har pensjonert, “sa han. “Jeg tror vi står for tiden på en ny generasjon for boksing. Jeg vil gjerne bli sett på som leder av det, og ved å slå Canelo, vil jeg være lederen av den bevegelsen i noen tid. “Tiden for å snakke er nesten over.