Adam Johnsons søster vil ikke være i retten for barnedømmesvurdering

Søsteren til tidligere England og Sunderland-fotballspiller Adam Johnson har sagt at hun er stolt og “100% bak” broren sin, da han skal bli fængslet for barnseksriminasjoner.

I et følelsesmessig innlegg til fotballspillerens supportere, sa Faye Johnson at hun ikke ville delta på Bradford Crown Court for fotballspillerens dømmekraft og sa: “Jeg vil bare ikke at han skal se smerten i øynene mine.”

Fotballspilleren, 28, skal bli fengslet for mellom fire og ti år torsdag morgen etter å ha blitt dømt for tre barnseksriminasjoner.

Hun skrev på Facebook: “I dag er straffen for broren min, den verste dagen i mitt liv.

” Jeg ville bare la alle supporterne vite at jeg ikke vil Vær oppmerksom på Bradford Crown Court, grunnen til dette er Adam har alltid vært min helt, min bror og min beste venn, jeg vil bare ikke at han skal se smerten i øynene!

“I stedet vil jeg være hjemme med min lille gutt, Adams nummer 1 fan, Adams datter og moren til hans barn Stacey.

“Jeg er fortsatt stolt av min storebror, og jeg er 100% bak ham, og jeg vil alltid være.Elsker deg Adam, ser deg snart. ”

Johnsons søster har tidligere lovet å lansere en kampanjeside for å støtte hans klage over hans overbevisning.I en melding til Johnsons nesten 5000 supportere på Facebook, sa hun tidligere at “alle forsvarsbevisene” ville bli publisert på nettstedet, “som snart kommer til live”.

Hennes siste kommentarer kommer etter at NSPCC sa Fotballforbundet trengte å treffe tiltak for å sikre at Sunderland AFCs håndtering av Johnson-saken ikke var symptomatisk av et “kulturelt problem innen fotball”. I et brev til FAs formann, Greg Dyke, NSPCCs sjef utøvende, Peter Wanless, hevet bekymringer for at Premier League-klubber ikke kan ta barnevilkår alvorlig nok.

“Adam Johnson-saken har trukket inn skarpt fokus på måten barnesikring og sikring blir vurdert av noen fotballklubber , Skriver Wanless. “Dette er enda mer bekymringsfullt når du vurderer betydningen fotball spiller i mange ungdoms liv og ansvaret spillerne har som rollemodeller.”

Uansett beskrev Johnsons oppførsel som “uforsvarlig” og sa beslutningen om å la han fortsette å spille “fremhevet en forvirrende sans for prioriteringer” øverst i klubben.Han sa at FA skulle sikre at barnevern var “boret inn i kulturen til hver klubb i landet”.