A nyolc fordulójátékon történő videó telepítése már nem a sci-fi

A League Football Association (LFA) elnöke, Dusan Svoboda már nem tartja be a videolejátszó telepítését a sci-fi első fordulójának nyolc mérkőzésébe. Az elkövetkező szezon őszi részéből a technológiát négy helyszínen, tavasztól ötig segíti. Hamarosan elérhetővé kell tenni egy kalibrált vonalat az offside megítéléséhez.

“Ahogy mondtam, néha nem látok olyan helyzetet, ahol az összes játék lesz a videó alatt, most látom a fényt az alagút végén, hogy nem lenne a távoli jövő zenéje. Természetesen a finanszírozásról van szó. de lehetőség van a projekthez való pénzügyi Bet365 ingyen fogadások hozzájárulásra, ”mondta Svoboda a szezon előtti sajtótájékoztatón, amely pénteken kezdődik.

“Akkor is volt egy technológiai váltás a videóban is. Mivel a videó elkezd bővülni, a költségek elkezdenek egy kicsit lecsökkenni. A partnerekkel folytatott megbeszélésekről, különösen azokról, akik a bajnokságot közvetítették. Már nem a sci-fi, hogy a videó a közeljövőben még tovább bővülhet.

A fő korlát az, hogy eddig csak nyolc fordulóból csak négyet vettek fel televíziós minőségben. „Az ötödik, amely tavasszal csatlakozott hozzánk, olyan tesztmód lesz számunkra, Bet365 internetes sportfogadás hogy mennyi lesz számunkra, hogy több videót állítsunk elő a TV-minőséghez a videofelvételekhez, és nyolcra is kiterjesszük. – mondta Svoboda.

“Remélem, hogy a TV-minőségű mérkőzések száma növekedni fog. A külföldi bajnoki versenyek nagy része a TV-n lévő legtöbb meccsen van. Számunkra ez egy korlát. Ha van kamera, akkor a videó telepítése viszonylag olcsó – A Freedom mondta.

Eddig minden évszakban egy videojáték került hozzáadásra. “Biztosan nem osztom azt a nézetet, hogy a videofelvétel mindenhol nincs, a verseny tisztességessége valamilyen módon megkérdőjeleződik. Ha a videó tíz szabálytalan célt ér el, akkor a verseny szabályosabb,” mondta Svoboda.