A Football League Weekly: Oxford Chris Maguire örömmel sportfogadás dicséri a derby-t

Ez egy igazi régimódi derbi, 15:00 órakor elindult, vörös hús, hogy kövesse Glasgowban és a Manchesterben található hors d’oeuvre-t. A televíziózás trivializálja azokat a játékokat, melyeket megpróbál előmozdítani, megtagadva a rajongóknak, hogy saját játékukba utazzanak, hogy megnézhessék az úgynevezett nagy embereket.

Michael Appleton, Oxford főedzője előbb azt mondta: intenzív derby, mint bármelyik futball ebben az országban. Amikor ide jöttem [két évvel ezelőtt], az emberek azt mondták: „Csak győződjön meg róla, hogy megverte Swindont.” Még a divíziónkban sem voltak! A Johnstone Paint Trophy után [egy évvel ezelőtt is 2-0] kaptam. ”Ez a mérkőzés lehetett egy festékeltávolító trófeára.A szombat élt vele.Martin Ling megkönnyíti Swindont, de szép labdarúgás alapja. Tovább

„Tudjuk, hogy 100mph lesz” – mondta John Lundstram, a kapitánya. „Remélhetőleg eljuthatunk a forgalomhoz. Ha van, akkor a sebességgel és a online sport fogadás tehetséggel felfelé tudjuk okozni a problémákat. Swindon 3-1-4-2-et az Oxford 4-2-3-1-es túllépése túllépte, különösen a középpályán lévő öt közül az ütemben.

Az egyik ilyen felszakadás a baloldal előtt a félig Marvin Johnson, a Motherwell határnapi aláírásának órája adta Maguire-nek lehetőséget, hogy tesztelje Lawrence Vigourouxot Swindon céljával, aki áthúzta. És a következő lépésben a Maguire futtatta Lundstramot.Swindon árnyékokat kergetett.

Végül Liam Sercombe a bal oldalon lépett fel, és a központba ment, gyakorlatilag a büntetőterület mentén. Amikor Swindon kapitánya, Nathan Thompson, a védekezésben szembeszállt, a fenyegetést a bimbóhoz csatolta, az egyetlen érv az volt, hogy a területen volt-e. Stuart Attwell, a Premier League játékvezetője követte Swindon játékosait a vonalbíróhoz, és Andrew Fox, az 1,190-es rajongó előtt, megerősítette. A Maguire konverziójának annyira keménynek, magasnak és pontosnak kellett lennie, mint a Vigouroux merülésének. Néhány perc múlva Fox élvezheti az intervallum megnyugtatását.

A második felében Simon Eastwood, Oxford célja, legalábbis kétszer szilárd volt, blokkolva, egyszer elasztikusan jobbra, de az egyetlen az Oxford veszélye volt a saját koncentrációveszteségük, mint Swindon 10 embere.Még mindig 11 volt – mielőtt Lloyd Jones második másodpercét látta volna egy második hibára – amikor Vigouroux, aki egy hátsó oldalt kinyújtott, jól nézett ki, elrúgta a labdát Maguire ellen, és látták, hogy a cél felé repül. A múlt szezonban a Maguire Rotherhamon keresztül jött. Joe Rothwell, az ötödik középpályás, csatlakozott azóta a Manchester United-től.Vigourouxnak, akit korábban tiltakoztak, még mindig el kellett küldeni, hogy visszavonják Alex MacDonaldot, miután Claudio Bravo és Wayne Rooney az Old Trafford-nál összehasonlítható 50-50-es kihívást tett.

A büntetés nyilvánvaló volt beszélgetési pont, de Luke Williams, aki decemberben Swindon negyedik menedzsere lett a tavalyi szezonban, jobban mobil sportfogadás megdöbbentette az oldalának teljesítményét és a „bélcsillapító” eredményt. „Többet kellett uralnunk a labda felett,” mondta.

Mindkét vezető elsősorban az edzők és Appleton, legalábbis ezen a napon nézett előre Williams-re a saját dinamikus középpályás képének alakításában. . – Az a mód, ahogyan a játékosok elmentek, megérdemelték egy kis szerencsét, és talán meg is kaptuk – mondta. „Az ellenzéket olyan dolgokra tettük, amelyeket nem akartak tenni.Meglepődni fogok, ha sok csapat jobb lesz a fegyelemnél, mint ebben a szezonban.

Könnyű kapcsolat van Darryl Eales-szel, a tulajdonosával és most 84% -os részvényesjével, aki a rajongókhoz csatlakozott egy előtti mérkőzésre az ital felszólította a zajos szomszédjaik tiszteletét (nem az ő szavait), miközben elítélte, hogy a különleges rendőri intézkedések milyen mértékben csökkentették a kapacitás tömegének pénzügyi előnyeit. Tekintettel arra, hogy 2010-ben az Oxfordi bajnokságot a második bajnoksághoz viszonyították, 33 ezer U támogatója látta, hogy őrült, hogy egy parkoló, még mindig a Firoz Kassam fogása alatt áll, nem pedig az egyik végén.Swindon (a nem U? 2016.Talking Points