Cubs top indianere i Sportingbet til selv World Series går tilbake til Chicago

Etter at spill 1 av World Series mellom to store klubber som hadde vært fraværende i mesterskapet i en stund, ble ferdig på tirsdag kveld med liten spenning, markerte onsdagens spill 2 en retur til ekte midwest utholdenhet på en kald natt i nord -Ost Ohio.Starttiden ble flyttet fremover i en time for å unngå mulige tordenkvoller som flyttet inn i Cleveland, og Sportingbet bônus de apostas na Internet åpningstemperaturen på 43F gjorde det til en prøve for overlevelse i harde elementer.

Til slutt var det Cubs som dominerte spillets runde fra start til slutt bak en sterk tur fra startkampen Jake Arrieta, og vunnet 5-1 for å nivåere verdensserien på ett spillspill. Larry Doby: Jackie Robinson av indianernes siste verdensserie-mestere Les mer

På mange måter var det et spill av gumption, og Chicago flyttet fremover tidlig ved å score en gang i første inning på en lang dobbel av høyre feltvegg av første baseman Anthony Rizzo.Den utpekte hitteren Kyle Schwarber så en gang i en runde i den tredje til å fordoble ledelsen.

Indianerkrukken Trevor Bauer, en femårig veteran som skadet sin pinkiefinger i forrige uke, revurderte droneens rotorer, endte opp med å betjene 87 plasser til Cubs før de blir fjernet i fjerde inning med stammen ned 2-0. Arrieta, en sjuårig veteran som vant 18 kamper i år og 22 året før, var solid mot Stammehittere, på en gang å forsyne fire av fem Sportingbet slag i den andre gjennom fjerde innings. Mellom den første og den fjerde inningen, trakk Arrieta tre raske indianere.Tribe-fans syntes å være agitert at deres hjemmebane-stadion fordel ble kuttet ned av Chicago fans kjøpe opp billetter og kjøre seks timer øst. Serien flytter nå til Chicago fra fredagens Game 3, det første World Series-spillet som skal spilles på Wrigley Field siden oktober 1945. Og basert på hva som har blitt sett på banen av disse to lagene, er det sannsynligvis vil de være tilbake i Cleveland for Games 6 og 7 neste uke for å bestemme baseballens ultimate premie.

more: Sportingbet melhores bónus de apostas