Dybala overgikk de mest dristige forventningene

Nå husker få mennesker hvor hardt de dagene var for de som ikke var likegyldige for laget: spillerne bodde bokstavelig talt på treningsbase, men de nærmet ikke fansen, men var i kontakt med lederne av fansens bevegelse. Som et resultat, betalte den rette tilnærmingen til virksomheten godt: fra dette kaoset ble et historisk komeback født. Det startet ved ankomst fra Sassuolo, da i neste runde i siste øyeblikk ble seieren i Torino derby revet ut med tennene. “Signora” så spredt at den samlet høyeste innhøstingen i de neste 15 spillene, og satte inn en ny klubbrekord.

Nå kan du huske med et smil øyeblikk Allegri rev av kappen og kastet den på bakken, da spillerne bokstavelig talt slått av spillet, og nesten lot Carpi komme tilbake til kampen. Etter den første runden av mesterskapet i aktiveturet var bare 39 poeng. Ingen har noensinne vunnet tittelen etter en så svak første halvdel av sesongen. “Napoli” for første gang siden 1990 ble vintermesteren og tror ikke engang å undervurdere dette faktum: de siste 12 eierne av Scudetto var absolutt lederne av tittelkampen på ekvator av sesongen. Gonzalo Higuain gikk i henhold til tidsplanen for den mest effektive scorer i serie A. Etter fullmøtet den 13. februar hadde han 25 mål i et aktivum, hvorav 10 falt på de siste ni kamper.

Det spillet var begynnelsen på slutten for neapolitanerne: “The Old Signor” nådde første linje av turneringstabellen for første gang, og var ikke lenger å se tilbake. I motsetning til konkurrenter, visste de helt godt hva det betyr å være leder. Første runde, i løpet av hvilken fem klubber var i første omgang, viste tydelig at resten ganske enkelt ikke kan takle presset. Tenk bare: Juventus har tatt 73 ut av 75 poeng i de 25 siste kampene! Nykommer Alex Sandro i et intervju innrømmet at i Torino, føler spillerne at de sys i en mester-chip. Buffon brøt rekorden for varigheten av den tørre serien. Nå er det 16 timer og 13 minutter. Pogba ble avslørt som en lys assistent: det er allerede 11 assisterer på sin konto. Dybala overgikk de mest dristige forventningene, noe som førte til 20 nøyaktige skudd i alle turneringer.