Riskfritt spel Betsafe

Nivån på koefficienterna är inte särskilt hög – 1,85%.

BC Betsafe har en mycket rik och varierad basketlinje. En lite mer blygsam tennismålning, men det innehåller också mer än fem alternativ för vadslagning. Betsens storlek beror inte bara på sport och vikten av turneringar, men också på varje enskild match.
Metoder för inmatning / utmatning av Tennys BC

Pengar betalas via SMS, Eleksnet terminaler, samt via QIWI (utan provisioner) och WebMoney (0,8% provision) betalningssystem som du kan göra och ta ut pengar på.
Supporttjänst

Företagets supporttjänst arbetar sju dagar i veckan dygnet runt. Tjänsten personal är mycket trevlig och kvalificerad. Samråd utförs på engelska och på ryska. Du kan kontakta kundsupport riskfritt spel Betsafe med hjälp av gratisnummer, e-post och interna meddelanden på webbplatsen.

Först och främst är Betsafe-satsningskontoret inte en självständig institution, utan en satsningsgren för det kända online-kasinot. Eller betintillskottet är inte så viktigt. Det är viktigt att i en sådan “brist på självständighet” kan du se många fördelar! För det första har BC vulkanstavka rätt att ansöka om “bullar” från huvudinstitutet – välkomstbonusar, bonusar för första, andra och till och med tredje insättning, återbetalningsbara veckobonor, bonusar för aktivitet och till och med återbetalning. Varför alla? Antag att om bookmaker Volcano stakes kommer att bita av en bit av marknaden cirkel, måste du dumpa eller erbjuda användare något som konkurrenterna inte har. Periodiska handlingar ensamma – och Volcano Sports Betting visas regelbundet där – vad är de värda! Eller ett lojalitetsprogram på 99 nivåer (poängen är att för varje 100 rubel som används i form av sportspel satsas 1 poäng, och då måste användaren samla in dem, byta ut dem för pengar och öka nivån – från en nybörjare till en VIP-Diamond).