Gareth Southgate-t Anglia vezetőjének ajánlják

A nemzeti párt ideiglenes vezetőjét interjúban a hétfőn az FA öt emberből álló választótestéje, a három órás találkozót lenyűgözte. Már 2020-ig megkötötték az üzletet, az Oroszországi 2018-as világbajnokság után eltörési záradékkal, melyet bármelyik fél indíthat el, körülbelül 1,5 millió font fizetéssel, ami jóval kevesebb, mint az elődjének. David Squires a… Gareth Southgate pályája Anglia munkájához Tovább

A 46 évesnek azonban azt kell elfogadnia, hogy belső jelöltként alacsonyabb Betclic online sport fogadás alapilletményt fog adni. Az asztalra jutó bérek lényegesen többek, mint az 500 ezer font, amit a 21 év alatti személyek felügyelete alatt szerzett, és jelentős lehetőségeket kínál a bónuszokra, amelyeket Anglia haladásának megfelelően kellene alkalmazni.Ő az egyetlen jelölt, akivel a kormányzó testület beszélt ezen a héten.

Első játéka március 22-én barátságos lesz Németország ellen Dortmundban a világbajnokság ellen, Litvánia ellen négy nappal később. / p>

Az FA-nak várhatóan bejelentést kellett tennie a testület ülésének a hónap végén, de a jövő hét elején megerősítheti a kinevezést. Southgate képviselői folytatják a tárgyalásokat, de úgy vélik, hogy a megállapodás szoros.A menedzser hátsó munkatársainak Betclic mobil bónusz sminkje még nem zárult le, az új ember pedig arra törekszik, hogy megtartsa Steve Holland asszisztensét, aki szorosan együttműködött a Chelsea első csapata edzőjével, a 21 év alatti tagokkal.

A Premier League a vezetőknek nincs kifogása, hogy Holland teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben dolgozzon, és feladatait az Antonio Conte mellett, a Stamford Bridge-nél végzett munkájával ötvözi. Mégis Tottenham világossá tette, hogy elégedetlenek lennének az edző számára, hogy mindkét munkát elvégezze – más kluboktól nem volt más kifogás – mivel a nemzeti csapatban betöltött pozíciója valószínűleg szorosan együttműködik számos Spurs játékossal.Ezt a politikailag kínos helyzetet meg kell oldani.

Az FA-t lenyűgözte az a mód, ahogyan ő a saját maga és a spanyolországi bűbájt kezeli, és még Spanyolországban is megmentette a 2-2-es döntést Wembley-ben a múlt hét utolsó Betclic mobil fogadás percében nem károsította a szerepét állandóan biztosítani. Éjszakán kívül, Wayne Rooney nem illik a Southgate Angliába. Barney Ronay Bővebben

A nemzeti beállítás szándékos volt a hivatalos eljárás után, és Southgate-ot az FA elnöke, Greg Clarke, a vezérigazgató, Martin Glenn és a műszaki igazgató, Dan Ashworth interjút készítették. A League Managers Association elnöke, Howard Wilkinson és az egykori Anglia baloldali Graeme Le Saux is felajánlotta a bevezetőt.Egyhangúlag egyetértettek abban, hogy az egykori Crystal Palace, az Aston Villa és a Middlesbrough játékos, aki kilencéves nemzetközi pályafutása során 57 kupakot nyert, volt a megfelelő ember.

Southgate egyértelművé tette jövőképét a következő négy évre és meggyőzte a testületet, hogy csapata progresszív és világos futballstílust fog játszani, és a négy játékban elért előrehaladásuk napjainkban egy olyan ízlés, amire juthat.Az FA-t ugyanúgy lenyűgözte a hajlandóság, hogy a szeptemberi ljubljanai minősítőre bízza a kapitányt, Wayne Rooney-t.

Még mindig foglalkoznia kell a játékosok szabadidős problémájával a nemzetközi összejövetelek során, amikor Rooney, Jordánia Henderson alelnök és Adam Lallana közelmúltbeli kiállításai után Southgate-t kapják. akiknek a 21 év alatti férfiaknak sikerülnek lenniük – ez messze nem tévesztette ezt a kilátást.