Anglia-21-es évek Demarai Gray mosogatja Kazahsztánt, hogy Betclic elérje az Euro 2017-et

Demarai Gray korai célja elég volt ahhoz, hogy Kazahsztánban és Angliában a 21 év alatti győzelmet biztosítsa az Euro 2017 döntőjében. A Leicester-lövész az első gólt szerzett a csapat számára, mivel Gareth Southgate távollétét könnyűvé tették, hogy nyáron nyerjék meg a 9. csoportot a lengyel versenyre.

Aidy Boothroyd szerepe Angliában, a 20-as években, Southgate ideiglenes vádjával a vezető csapatnak, Sam Allardyce kijáratát követően.Italy kontra Spanyolország, Ausztria kontra Wales és több: Világbajnokság 2018 selejtezői – élőben!Bővebben

Az egykori Watford-menedzser debütált a Newcastle United kapusának, Freddie Woodmannak és az Everton védőknek, Brendan Gallowaynak és Mason Holgate-nak és Angliának, aktobe-ben villámcsapást indítottak, hat perc múlva.

< p> James Ward-Prowse és Ruben Loftus-Cheek csere folytatása elindult, mielőtt Ward-Prowse küldte Nathan Redmondot a jobb oldalon.A Southampton előre mozdult az űrbe, és alacsonyan lépett át a gömbölyű Szürke felé, aki kilépett a házigazdák védelméből, hogy hét méterről induljon be. – A lövöldözés célpontja és az otthoni kapus, Stanislav Pavlov kényelmesen azt állította, hogy Loftus-Cheek meghajtója volt. annak biztosítására, hogy Anglia megtartsa félidős vezetését. Galloway 57 perc után majdnem megduplázta a Betclic vezetést, amikor keresztje elhajlott, és szélesre esett, de öt perccel később 2-0-kor kellett volna.Loftus-Cheekot a labda talált a büntetőterületen, de a honvédelemmel sehol sem, és az egyik a Pavlov-szal, a gyenge erőfeszítéseit megmentette a Kazahsztán kapus. A verseny előtt Maxim Fedin szűken futott le 20 perc múlva.A Bristol City kölcsönös Chelsea csatárja, Tammy Abraham ezt követően felváltotta a Gray-t, hogy debütáljon, és egy fejlécet mentett, mint Angliában, hogy megtartsák.

Kedden fogadják Bosznia-t Walsallon a végső játékuk során. az öt győzelem után a csoporton felül legyőzhetetlen, és a hét játékuk Betclic fogadási bónuszt után két húzás következik.

Boothroyd azt mondta: „Amikor eljutunk a versenyre, jobban kell tennünk, mint az elmúlt hat hónapban. Néhány nagyon jó játékosunk van a rendszerünkben az u15-21-től. Az angol futball jövője fényes. ”