Bet365 online fogadóirodák

Bet365 online fogadóirodákAz olaszországi fogadási oldalak közül az egyik leghíresebb és legismertebb a leggyakrabban használt szizál, a szerencsejáték-társaság és a labdarúgó-fogadásokkal foglalkozó szolgáltatások: Superenalotto, Win for Az élet, az EuroJackpot, a bingo, a Slots és az online póker csak néhány a Bet365 által kínált termékek közül.

Bárki, aki Olaszországban fogadni szeretne vagy online szeretne játszani a bet365 online fogadóirodák webhelyen, érdekes helyszíni ajánlatot nyújthat: feliratkozik a hűségprogramjára, amely lehetővé teszi, hogy pontokat gyűjtsön a különböző típusú nyeremények megnyeréséhez.

Ezek a díjak nem csak az online játékokra vonatkoznak, hanem a Media World kuponokra és luxuscikkekre is (egyedi öltönyök, gyémántok, robogók, motorkerékpárok stb.). Természetesen ezeknek a nyereményeknek a megnyeréséhez szükséges pontok összege nagyon magas, ezért a legjobb, ha óvatosak vagyunk, hogy ne játsszuk ezeket a luxuscikkeket szem előtt tartva, mert végül sokkal többet tudna fizetni kedvezményes utalványok és tárgyak megszerzésével ahelyett, hogy azokat közvetlenül a boltban vásárolnánk!

Ha érdekli a hűségprogram, vegye figyelembe a pénzügyi forrásokat: több ésszerű pontot igényel, amelyek kevesebb pontot igényelnek, és online nyerhetsz, mint például a Cash Poker bónuszok, amelyek 3500 pontot igényelnek a bónuszok megszerzéséhez 5 €, 10 €, 20 € és így tovább, még nagyobb számokat érve el (a legnagyobb bónusz az 500 €).

Az ezen a fogadási oldalon felhalmozódó pontok két kategóriába sorolhatók: a Bet365 online fogadóirodák pontok és a Point Point fogadások (a legújabbak havi és éves). Mindkettő az online fogadásokon keresztül gyűjthető össze, mind a számítógépen, mind a mobil eszközökön (okostelefonok, táblagépek stb.), És két különböző okból szolgál. Az elsőeket az előző bekezdésben említett első nyereményre, azaz bónuszokra, kedvezményes kuponokra és luxuscikkekre használják, míg a Point Stakes-et a Bet365 hűségprogramjának szintjének meghatározására használják. Ezeket a szinteket havonta és évente “Vip fogadásoknak” nevezik.

A labdarúgó-fogadásokra vagy a sportfogadásokra általában a pontokat a következőképpen számítják ki: 1 A fogadás a havi státuszponthoz tartozik az adott hónapban játszott minden egyes euróért (úgynevezett napsütés hónap), és szorozva egy bizonyos összeggel; 1 Stakes A Bet365 fogadás az utolsó 365 napban játszott minden euróért jár, és ebben az esetben egy bizonyos együtthatóval is megszorozható.

Az online fogadások esetében a felhalmozott pontokat hasonló módon számítják ki, azaz ebben az esetben 1 havi tétet kapunk minden egyes virtuális Bet365 fogadásért felhasznált euróért az adott naptári hónapban, és évente 1 bingópontot kapunk az elmúlt Bet365 nap során egy virtuális fogadáshoz használt minden euró fogadása.

A labdarúgó-fogadások által felhalmozott pontoktól való különbség az, hogy ebben a második esetben nem használnak szorzót. A játék együtthatóival kapcsolatos további információkért látogasson el a hivatalos Bet365 oldalára.

Az alkalmazott szorzótényezők függnek a VIP fogadási szinttől: minél magasabb ez, annál nagyobb az esélye. Az éves Vip fogadások növelése érdekében a VIP fogadások egyenlege az elérni kívánt szint tartományába esik. A számláló egyenlege az elmúlt Bet365 napon végzett fogadásoktól függ.

Ha eléri a VIP fogadások egy bizonyos szintjét, akkor az érvényben marad az aktuális hónapban és a következő három naptári hónapban, kivéve, ha időközben még magasabb szintet ér el!