Το χόκεϊ Pardubice προσελκύει Rolink, θέλουν να κρατήσουν Radila

Πριν από δύο χρόνια, οι οπαδοί της Pardubice φώναζαν κυριολεκτικά για την αναχώρησή του στην Πράγα Σπάρτη. Tomas Rolinek ότι χρόνο με Východočechy δεν συμφωνήσουν σε μια νέα σύμβαση, και η δυσαρέσκεια του για τις συναντήσεις του συλλόγου στη συνέχεια «εξαερωθεί» παρά των μέσων ενημέρωσης, ενώ η άλλη πλευρά είναι φυσικά προληφθεί.

Όποια και αν είναι η αλήθεια οπουδήποτε, τώρα φαίνεται ότι Ο Rolinek θα μπορούσε να επιστρέψει στο τμήμα που τον έφερε για το μεγάλο χόκεϋ. Είναι πιο πιθανό ότι μετά τη χθεσινή αφήνει τελικά Σπάρτη, στου οποίου την φανέλα έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια.

«Μετά αθλητικών και οικονομικών όρων δεν έχουν κανένα λόγο να μην συνεχίσει στη Σπάρτη, απευθύνθηκα μια προσφορά για την επέκταση που μου ταιριάζει. Αλλά αποφάσισα να σταματήσω τη δέσμευση σε σχέση με την οικογένεια που είναι η πρώτη θέση για μένα.Θέλω να είμαι πιο συχνά με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του, «είπε ιστοσελίδα του συλλόγου για Rolinek της Πράγας Holešovice.

Αυτό είναι το ιδανικό» φυτώριο «για Pardubice. Θα πρέπει να δοθεί χρόνος για να Rolínek αρκετά χρήματα, το οποίο ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα μετά την περίοδο 2012-13.

«Αν δεν το έκανε, οπότε γι ‘αυτό ως δεδομένο. Αν έχουμε μια ισχυρή ομάδα, έχουμε καλούς παίκτες «, δήλωσε ο αθλήματα διευθυντής HC ČSOB POJISTOVNA Pardubice Ντούσαν Salfický που ενδιαφέρονται για τον ηγέτη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Γερμανία το 2010 είχε ήδη επιβεβαιώσει την εφημερίδα Sport.

Παρντουμπίτσε ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν στην έβδομη όταν, όπως και πριν από ένα χρόνο, ήταν εκτός πλέι-οφ στα προημιτελικά.”Είναι το είδος του παίκτη που χάσαμε, αλλά δεν θέλω να στοιχημα πω ότι γι ‘αυτό δεν είχαμε επιτυχία αυτή τη σεζόν όπως είμαστε. ήθελε «, δήλωσε ο διευθυντής Salfický.

εκτός από την Σπάρτη και Παρντουμπίτσε ήταν αρχικά στο παιχνίδι για τις υπηρεσίες Rolínek και Χράντεκ Κράλοβε, Brno Kometa. Αυτό που κάνει Rolínek στην αγορά μεταφοράς τόσο δελεαστική άρθρο;

“Πρώτα απ ‘όλα, είναι μια απόλυτη επαγγελματία που στον πάγο, αφήστε ένα κόκαλο,«είπε ο πρώην τερματοφύλακας Salfický ότι Rolínek γνωρίζει από τη στιγμή που το δικό του ενεργού καριέρα.

“Ο Tomas είναι ένας μεγάλος καρδιάς, ένας μαχητικός στοιχημα μαχητής που μπορεί να τραβήξει τους άλλους.Επίσης, ένα σημαντικό στοιχείο είναι κομμένα σε τακτικές του αντιπάλου, μεγάλη forčekuje είναι συνεπής και εμφατική σε προσωπικές μονομαχίες, «Salfický υπολογίζονται κατωτέρω.

Εκτός από την ενδεχόμενη άφιξη Rolínek είναι εδώ για τους οπαδούς της Pardubice άλλο πολύ ενθαρρυντικά νέα. παράταση της σύμβασης με την κατάθεση εκπρόσωπος Λουκάς ενημέρωσε ότι μόλις χτυπάει την έναρξη του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην Πράγα και την Οστράβα είναι επικείμενη.

“Ελπίζω ότι αυτό μετράει για ώρες. Είχαμε μια συνθήκη με τον Λουκά και του δόθηκε ειρήνη και χώρος για να το σκεφτεί. Πιστεύω ότι θα γίνει σύντομα «είπε την Τρίτη Salfický, ο οποίος δεν θα αποκαλύψει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με την πιθανή διάρκεια της σύμβασης.

» Θα δούμε πού θα μεγαλώσει «, είπε.Εξασφαλίζοντας έναν έξυπνο εισβολέα με εξαιρετική περιφερειακή όραση είναι μια από τις προτεραιότητές του.

“Στο Lukáš βλέπω μια τεράστια δυνατότητα για όλο το τσέχικο χόκεϊ. Για να το διατηρήσω στην Pardubice πήρα έναν από τους κύριους στόχους μου. Αν έχεις μια προσφορά από το εξωτερικό, θα ήταν να το κάνει, αλλά αν παραμένει στην Extraliga, θα πρέπει να είναι μαζί μας «, δήλωσε ο διευθυντής Pardubice.