Volleyballspillere fra Liberec Dukly kan feire tittelen. Allerede på lørdag

Charge to jevne seire 3: 0 på den varme bakken i den tsjekkiske Budejovice styrter hjemmearena i den femte kampen endelige serien Extraliga Dukla Liberec volleyball. Blaze føre 3: 1 i kamper og store håp for å feire igjen etter endeløs tolv år mesterskapet

Bare “lille ting” – for å vinne

“Serien vi spilte bra, men vi har.! å si at nå starter vi en superfinal på en vinnende kamp. Det er fortsatt ingen ende – til den siste ballen faller til bakken, må vi kjempe til det fulle. Når vi la opp, så vi Budejovice krysse over “, sier Michal Nekola, Liberec coach.

Hans avgifter kan vare i løpet av en tapt finalen med Sør Bohemians helt snu.Dette er hjemme nederlag 2: 3 i den andre kampen til kneet.

“Guttene går for deres mål, og det viser. Dette innenlandske tapte spillet er veldig beklager, men de visste at de hadde gjort det selv. Og i de to kampene på Budweis var jeg mest fornøyd med sin kampvilje og vilje for hver stat. Ingen sluppet sin ballong, selv etter at den tilsynelatende tapt og hoppet når det i tillegg klarte å fullføre, så det hever mančaft forferdelig. Teamet er bare en kompakt, inkludert benker, og for meg er dette en stor fordel, tror jeg at vår mančaft makt har, “sa Nekola.

Volleyball Dukla gå inn i dagens duell psykisk styrke kunnskap som vil enten endelig, tittel eller det vil være i den siste serien av de neste to forsøk.

“nå blir det på hodet.Ikke gi opp når vi mister, i stedet konsentrere fullt når vi vinner. Budějovice kommer sikkert og ønsker ikke å forlate oss, og de vil prøve å returnere serien til deres hjem. Jeg venter på at de skal ta en høyere risiko for service, fordi det er den siste sjansen for dem.Uansett, forventer jeg en god kamp og en god tilskuersport “, sier Michal Nekola.

I løpet av de første to siste kamper var i hallen Dukla fulladet. “Det er derfor vi ber våre fans til å komme til hallen på forhånd,” oppfordrer Paul Šimoníček, leder av Liberec volleyball klubben.

For seere med biler klar øvre parkeringsplassen på Home Credit arena billett koster 100 kroner forbipasserende er i kraft.