Třinečtí om den tapte tittelen: Vi burde ha scoret, vær bedre og sterkere

“Jeg tar det suksess er at vi kom til syvende spillet, til siste mulige øyeblikk, men skuffende at vi tapte,” han sukket Třinecký frem Jiri Polansky, en av de største Trineckých srdcařů.

< p> Han er overbevist om at de har en motstander på spaden i den avgjørende duellen. “Vi måtte sette ett mål, å bli bedre og sterkere lag,” sa han.

“Det er en stor skuffelse at vi er hjemme finale strammet for å vinne, men hvis jeg måtte nå raskt evaluere sesongen og var veldig bra, “sa treneren Jiří Kalous, som skulle fortsette med laget. “Vi vant basen, vi gikk gjennom finalen, hvor vi falt i det syvende spillet.” Kalous kalte serien veldig bra. “Vi balanserte på kanten fordi vi mistet to åpningsspill.Vi dro fremdeles. Og da vi kom til det syvende spillet, var jeg veldig stolt av spilleren. Vi gravde opp fra asken, steget, selv om den avgjørende kampen ikke ender slik vi ønsket. ”

Og grunnen til det er hjemmekamper. Selv i løpet av sesongen der Třinečtí dominerte i finalen hjemme i fire forsøk lyktes bare én gang, på raid…

“Den første kampen vi kom ut. Kanskje selv fordi det var en belønning for den krevende serien med Sparta. Fra den andre har vi allerede spilt inn i avspillingsmodus og spilte bra, sa Kalous. “I de to første kampene slo Litvinov oss i strømspillet.Da forbedret vi spillet. ”

Treneren markerte en viktig faktor i den store formålet med målvakt Paulo French. “Sjansene for at vi har opprettet, og det var nok, var vi ikke i stand til å oppgi et mål å velte på vår side.”

Kalous roste kvaliteten Litvinov allerede etter tredje runde av rundene. September i fjor, etter Oceláři Litvinov tapt 2: 3 til raid, sa han: “Litvinov tilhører de svarte hester av konkurransen. Og jeg tror det seriøst! ”

Litvinov-treneren Miloslav Hořava protesterte:” Han tuller. Det gjør det samme hvert år. Det er fortsatt den samme ”

Třinecký coach, men hevdet:” En utmerket keeper, veldig hardt arbeidende og utmerket forsvar opplevd angrep, scoret skyttere. Litvinov vil spille høyt.Lykke til! ”

Og George Kalous hadde rett. Men da hadde han absolutt ikke forventet at Litvinov ville forberede laget sitt for tittelen…