Šumava Rally begynner, det foregår også i sentrum av Klatovy

Seerne viste sine spesialiteter og beste venner – argumentere forrang og den tsjekkiske tittelen Václav Pech (Mini John Cooper Works S2000), den berømte franskmannen Bryan Bouffier, vinner av Monte Carlo Rally i 2011, som kommer med Citroen DS3 R5, og topp anskaffet dåp World news -. Skoda Fabia R5 med fabrikken mannskap, jan Kopecký og Pavel Dresler

“Šumava se fremover, selv om det er for meg å gå inn i det ukjente,” sa Bouffier, som allerede var på tsjekkiske veier i gang . Og på Barum og Bøhmen Rally samlet han stadioner. Derfra er han kjent av den tsjekkiske favoritt Václav Pech. “Mostly vi var å miste ham,” minnes hun rider Pilsen EuroOil Invelt team.Konkurrenten gleder seg imidlertid over det. “Han beveger oss videre,” sa Pech.

I Šumava vurderer han Kopeckýs største favoritt med en ny fabrikk. Han savner ikke denne rollen, men forventer ikke å gjøre det lettere for ham å vinne den nye bilen. “Konkurransen vil ikke sove. Dette gjelder både WRC2 Championship og Tsjekkia, hvor jeg planlegger å forlate hele mesteren. Alle vil prøve å beseire oss som i det siste, “sier Kopecký.

På fredag, han og de andre seks dusin rivaler ta fatt på en tung spor jubileums Sumava Rallye Klatovy, som også er åpningsarrangementet av den internasjonale mesterskap.Arrangøren har fremstilt flere nye funksjoner, særlig løpet nærmet seg mer i fokus i Klatovy.

Den første bilen går ned utgangs rampen i kvadrat nøyaktig 17 timer, 18 minutter senere bør hodet til den populære Čínovský krets som i år går det uvanlig mot klokka. Den “nye” fart testen er en komplett nyhet. Det vil starte en dobbel teknisk runde på Erben Square.

For fans som foretrekker de klassiske scener, vil fredag ​​utarbeidet seksjoner mellom Svrčovcem og Rako og den ikoniske SS Bøk -. Kdyně toppet av en tung og veldig sikksakk nedstigningen fra toppen av skipet

Den andre lørdag Stadier venter på mannskapene to passerer gjennom tre forsøk, som vanligvis er Sumava.Fans vil være spesielt velkommen i Tedražice på den endelige testen i hver seksjon. Target Ramp vil igjen være på Klatovy Square, den vinnende mannskapet bør gå gjennom her kort tid etter klokken sju. Hvem åpner champagnen?