På premieren bak Chrastav slo Štajner baren, og trampet han på ruskene

For et år siden ble han med i den tsjekkiske ligaen mot Sparta eller Pilsen. Nå kjent fotballspiller og en “leketøy” Jiri Stajner underholder fansen i det regionale mesterskapet i Liberec region.

“Nei det har ikke nedgangen. Vi kan ikke, det vil være trettifem, “kommenterte den berømte, kule overgangen fra topp til fotball. “Hvis det var mine penger, kunne jeg spille andre steder, men jeg har dette løst.”

Jiri Stajner at i løpet av sin karriere mer enn nok. Han hjalp to titler av Slovan Liberec, og han ble med i Bundesliga Hannover i åtte år. I begge klubber ble han et ikon. Han kom også inn i representasjonen og sparket på League of Guns Club. Takket være sine tekniske brikker ble han kalt en fotballdiktor.Men altfor bohem eller Schweik, fordi de aldri nezříkal livsglede med ingenting, og du også plaget.

I den tsjekkiske ligaen sist spilte for et år siden beste Mlada Boleslav. Om sommeren, deretter ledet til Neugersdorf hvor han zlanařil hans tidligere partner Liberec Jan Nezmar.

I den femte høyeste tyske konkurrentene, men han varte bare seks måneder. Han ble ikke forstyrret av pendling og “gymnastikk” på trening. Så på onsdag kveld, først introdusert i beste spilleren Chrastava i det regionale mesterskapet mot Košťálova. På bakken laden natěšenými tilskuere løp med tallet 6 og kapteinen bindet.

For Chrastava var det en stor begivenhet. Šestitisícové byen i det siste ble gitt til media når han raste ødeleggende flom.Deretter var han også kjent for “ballmordet” av tidligere president Klaus. Denne gangen tiltrekke oppmerksomhet hyggeligere -. Takket være fotballunderholdere Stajner

“Det er bra at vi har her Jirka, vi tiltrekke seg seere. I det siste spør alle om det, sier borgmesteren Mayor Michael Canov. Han var med oss ​​på Štajnerová premiere, selv om det ikke er en hyppig besøkende av kampene.

“Det er oppmuntrende for hele byen”, sier Chrastavská trener Josef Petrik. “Chrastava er kjent for stor entusiasme og glede. Jirka Štajner passer oss perfekt. På feltet er aktiv, elsker morsomme mennesker og lagkamerater spille med ham. ”

Nå Petrik fotballegenden Chrastava hjulpet tiltrekke.De er begge kjente for å jobbe i Slovan Liberec og vet hva de kan forvente av hverandre. “Alt vi gjør fullt – tog, lek og feire seieren,” ler Josef Petrik

Spill i ett lag med slike “plejerem” var for spillere Chrastava noen uker siden utenkelig.. “Bare nylig jeg gikk på jakt etter ham i ligaen, og nå er vi lagkamerater,” sier Martin Lie Chrastavská fotballspiller. “Jeg beundrer hans innsikt på banen og sparketeknikken. Når jeg lærte at for oss å spille en slik legende, jeg umiddelbart begynte å se frem til mer trening. ”

Chrastava er Liberec fotball komet. I løpet av to år har hun kryptert fra 1. klasse til regionmesterskapet og har fortsatt ikke nok.Som en rookie spiller han selv divisjonen.

Hoved progressiv triumf skal være akkurat Jiri Stajner. På sin premiere i det regionale mesterskapet var han helt fri på banen. Han prøvde å sitte i midten, presset seg til enden, men han glemte ikke forsvaret. Han viste noen av hans favoritt-looper og bunntekst.

Like før slutten vinkel treffer midt i baren. Målet ikke gitt, men det trengte ikke å angre på det, sitt nye lag i ende takket være en 88nde minutt mål vunnet to: første “Jeg tror at for oss nastřílí mange mål, men vi ønsker ikke å komme i en situasjon at alle trodde at det Jirka alt vil ta alene,” sa trener Petrik.

Helt på slutten av kampen du Stajner erfaren scene som kuttet ut fra den populære serien av distriktsrevolusjonen.Både Kostalovas tjenestemenn og Kostalovs spillere var shuffling til dommerne, og mistet dem for å anerkjenne Chrastava’s vinnende mål: “La oss kutte oss! Det var en meter offside! ”

Hovedkarakteren til Jiří Štajners dag gikk ikke galt. På banen feiret han med fans av seieren og gikk deretter sammen med andre spillere for å trampere ruskene på banen. Stjerne i reiret. “La oss leke komfortabelt neste gang på bakken.”