Ledere fra den gylne staten møttes i Indiana. Curry hadde savnet dem

“Å spille uten den beste spilleren er ikke lett. Men det spiller ingen rolle hvem som spiller for oss fordi vi har mange gutter til å fange opp, “sa Klay Thompson, som tok ledelsen og ga 39 poeng. Bare i første kvartal skutt de 15 og hjemme i denne delen samlet 38 poeng (26:38), mest i sesongen.Rodney Stuckey ga det andre spillet bak 30 poeng, sammen med andre kolleger fra benken bidro like på fredag ​​mot Philadelphia 61 poeng. “For noen grunn denne gjengen starter alltid bra, men da spillerne vil finne ut hvor det er fare”, sa trener tiende lag Eastern Conference Frank Vogel.

LeBron James bidro 18 poeng for å vinne Cleveland i løpet av de svakeste lag liga New York 101: 83 og historisk rekkefølge skyttere flyttet opp til 22. plass i forkant av Alana Iversona. James avslappet tempo og lagt sju assists og doskocích og mye av den andre halvdelen av hvile. På grunn har i dag 24 383 poeng.

Den lengste seiersrekke i NBA for tiden holder Oklahoma City.Vinn 119: 94 i løpet av Denver var den sjette på rad, i form av å spille Russell Westbrook med 21 poeng sammen blinket personlig rekord i form av 17 assists. “Jeg prøver bare å gjøre en bedre jobb som leder. Jeg ønsker å involvere nye spillere og holde dem på den måten, det vi trenger, “sier Westbrook.

Hans skadde lagkamerat Kevin Durant på søndag, gjennomgikk kirurgi verkende ben, legene hadde utvekslet skruen som forårsaket problemet. Han kunne komme tilbake til feltet om en uke. “Vi trenger ham. Jeg ønsker at vi skal være i en god posisjon til å vende tilbake “, sa Westbrook, som har laget holder åttendeplass i Western Conference.

I en kamp av to divisjon ledere i Western Conference utspilt Memphis Portland 98:92. Grizzlies mens i siste del taper med 13 poeng, men de klarte en stor omsetning.Hele base fem av Memphis endte med tosifrede tall. Marc Gasol scoret 21 poeng. Trail Blazers ledet med 18 poeng Damian Lillard.