Fotballoverføring rykter: João Moutinho på vei til Arsenal?

I mellomtiden har Brendan Rodgers forsøk på å legge til enda mer snazz til sine angripende alternativer blitt utført som Liverpool Echo beskriver som et “knusende slag” som Marco Reus indikerte at han foretrekker å spille for Real Madrid i stedet for Liverpool som , Selvfølgelig, bare understreker hva en fin etterfølger til Raheem Sterling han kunne ha vært. Rickie Lambert, i mellomtiden, kan bli en etterfølger til Justin Fashanu, Mick Channon og Roberto Rosario, blant annet som Norwich City vil ha ham i sine budgie farger.

Alle har vært stille på Arsenals front siden deres fangst Av Petr Cech, men det kunne snart bli en støyende fornyelse ned Emirates måte på det lange argumentet over Olivier Girouds verdier.De som opprettholder franskmannen, er en toppspiller fremover som kan skyte Gunners til ære, kan være forferdet hvis det viser seg at Arsène Wenger ikke deler sin optimisme, noe som er et bud på 45 millioner pund for Karim Benzema. Alle Arsenal-fansen derimot vil bli sammen og hevde et enormt sukk av lettelse hvis det viser seg at Wenger faktisk har bestemt seg for å kjøpe en annen holdfelt midtbane – og ikke bare noen, men João Moutinho, sist sett Å hjelpe Monaco medfører et ydmykt omfattende nederlag på Arsenal på Emiratene. Den franske siden er villig til å la portugisiske gå til € 20m, som, hvis møllen har fulgt nyheten riktig, tilsvarer omtrent 0,79p. Hvis Wenger ønsker Schalkes silkefylte Julian Draxler, så Han må bedre budet på juventus.Mathieu Flaminis dager i Arsenal er nummerert, med nummeret som er nøyaktig det samme som antall dager det tar Galatasaray å komme opp med en avgift på rundt 2,5 millioner kroner for midtbanespilleren.

Hvis du er Augsburg igjen -back Abdul Baba Rahman, så hodet hjem med det samme og vent på døra fordi Chelsea kommer til å slå et øyeblikk, tilsynelatende.

Stoke er villig til å knuse sin overføringsrekord for å signere Dynamo Kyiv-vingen Andriy Yarmolenko.

Og hvis Hull vil at Southend-målvakten Daniel Bentley skal hjelpe dem med å komme tilbake til Premier League, må de tilby Southend en darn-øye mer penger enn de for øyeblikket dangling.