En stygg og tre vakre jenter kjemper for Champions League-finalen

Siste skjebne skjer fredag ​​ettermiddag, når semifinalen er trukket. Da blir det bare for fotball.

Bayern München.

6: 1) var en demonstrasjon av den overveldende kraften Bayern er i stand til å montere. Farlig motstander ble trampet, forgiftet, ødelagt.Tysk mester trengte bare ett halvt å fortelle hele verden, “Champions League vi vil!” Og det er to største stjerner Robben med Ribérym forble på tribunen.

Det er derfor jeg sannsynligvis trener Pep Guardiola mener at Bayern kan spille enda bedre, “Perfect ytelse ser annerledes ut.” Vel glede!

Bayern er fjerde år på rad i semifinalen og vanskelig å motstå inntrykk av at det er virkelig den største favoritten for trofeet. Når karusellen beveger seg av seg rakett passerer og pauser i vingene er nesten ustoppelig.

tyske tittelen har allerede nesten i posen, slik at du kan konsentrere deg om Champions League.Den ekstra motivasjonen er at den endelige vil finne sted i Berlin den 6. juni, hvor Bayern skal være veldig støttende.

Ifølge bookmakere står den på samme nivå som Bayern. Det skjebnefulle spørsmålet er om de ikke møtes i semifinalen.

Barcelona er i kalenderåret 2015, som bekreftet kvartfinalen mot de rike i Paris (5: 1 totalt). “Barcelona tillot oss ikke noe.Vi ble i alle aspekter verre, “rett ut innrømmet parisisk trener Laurent Blanc

Selv spiss Zlatan Ibrahimovic innrømmet:”.. Nå Champions League er sannsynlig å vinne “Få kan møte den brutale overfall kraft i en trio Messi – Neymar – Luis Suarez

.

case real Madrid

den tiende tittelen i fjor, det ellevte året.? Jo, det kan du gjøre. Real ville være den første klubben i den moderne historien til Champions League for å forsvare troféet. “Vi er klar,” sa han kaptein Iker Casillas, som i kvartfinalen derby mot Athletics ikke får opp til 180 minutter enkelt mål.I historien til Champions League 52 ganger lenger skatte nullen, og dermed bryte vekk fra Edwin van der Sar og innehar rekorden selv.

Helten men Casillas var ikke prise raskende sulten meksikanske spissen Javier Hernandez, som hadde mistet troen. I Real hadde han rollen som en taper, som bare krevde å se sorgene til Madrid-stjernene. Men på onsdag at han ikke kunne spille Benzema Bale, slik at en mann med navn Chicharito fikk en sjanse, og bestemte seg for å reprise fjorårets finale. . “Det var det viktigste målet i karrieren din,” sa han

 Sak Juventus

Det er ikke fotball vakker som resten av semifinalen. Selv Patrice Evra innrømmet: “Vi har reist typisk i Italia.”Juventus Turin er i semifinalen etter tolv år, på onsdag var han i stand til å forsvare 0-0-tegningen i Monaco på onsdag.

Du kan ikke bli overrasket over å se at prosedyren har gitt en straffet straff.

Selv tsjekkiske legenden Pavel Nedvěd, som er medlem av Torino Management, kan drømme om tittelen. Akkurat som veteraner Buffon, Pirlo eller Evra. Avhengig av kvaliteten på Juventus, er den fortsatt den fjerde i ryggen som bare kan overraske elskerne.