Eksklusjon? Det er ingen grunn til å kommentere, resultatet vil ikke forandre seg, sa Simeone

Atlético Madrid hadde en sesong i fjor, som nesten ikke kunne gjentas. Tittelen i den spanske ligaen og Champions League-finalen var utenfor kraften i laget, som måtte klare seg uten spissen Diego Costa elite stabil eller ekstrem forsvarer Filipe Luis. Både i fjor sommer dro til Chelsea.

Onsdag kveld regjerende mester falt til Javier Hernandez mål to minutter før slutt. Real var imidlertid et mye bedre lag i begge spillene.

“Jeg tror vi har spilt gode kamper som vi har igjen et veldig godt inntrykk i Champions League i år også. Å være blant de beste åtte lagene i Europa gjorde slett ikke lett, “sa Simeone på en pressekonferanse.

” Spillere alltid si at når teamet sette alt, forlate deg med en god følelse, uansett utfall kan være.Jeg har ingen negative tanker. Hva ville andre trenere for slike lag som jeg trener jeg fikk. ”

Atlético uke før det første spillet var under press fra Real Madrid, og bare takket være de store keepere sky uhrál målløs uavgjort. Hvis, som hevn scoret et mål, ville det være til stor fordel fordi Fast måtte nærme scoring to ganger.

San Bernabeu kom ut med sin tradisjonelle ubehagelig defensive, men denne gangen var det ikke farlig fremover, men noen lovende alternativer til Gjestene har forberedt seg.Og igjen, takk til skyen, som på slutten av en halv ødelagt direkte mulighet til Ronald og deretter etter pause og Hernandez, levde til slutt.

Den eneste mål av Madrid kvart forberedt på slutten av Ronaldo, kjempet seg inn i boksen gjennom Miranda og lagkamerater passere før den åpne porten. På den tiden, Atlético var ti, tyrkisk midtbanespiller Arda Turan så to gule kort for regelbrudd.

Men den andre formaning kan virke streng, Simeone tyske dommeren Felix Brych kritisere. “Det er ingen grunn til å utelukke express, fordi resultatet av denne endringen også,” sa Simeone.

Forresten, i forrige 41 Champions League-kamper, ikke bare Atlético byloučeného i de siste fire og to.De første åtte-finalen Leverkusen fikk hadde et rødt kort for Thiago.

Friidrett i den resterende delen av sesongen det kommer til den spanske ligaen beholdt tredjeplassen bak Barcelona og Real, som det kvalifiserer i neste sesong tilbake til baseline fase Champions League. Seks runder før slutten har en fire-punkts ledelse foran Valencia.