Beklager, det var ikke noe sted for deg. Vagabonden vil snakke den tyngste setningen

BRATISLAVA. Når treneren krever intervjuet etter den siste forberedelsesturneringen, ser det ikke bra ut. Vanligvis lærer treneren at VM ikke kjører ting.

Etter mange uker med forberedelse kan høre takk for innsatsen og salvelse, at det kan komme ut av et år.

I helgen venter det mer Slovakiske hockeyspillere. Etter den andre forberedelser kamp mot Latvia trener Vladimír Vůjtek annonsere hvilke spillere vil gå til Ostrava og slutter like før toppen.

“Det er den vanskeligste delen av coaching arbeid. Spillere forbereder fem uker og plutselig noen dager før mesterskapet du har å fortelle dem – “nærmere Vůjtek

” dessverre, for du ikke forlot stedet, Alle tar forskjellige.Selvfølgelig er spillerne skuffet men laget gikk inn i det hele tatt, og de må bare akseptere, “la han til.

Vůjtek spiller kunngjør avgang fra teamet under et personlig intervju. Da vet de andre.

Trenerne har imidlertid forskjellige teknikker. “Da han var i representasjon av František Hossa, kom han til messe og lese den endelige nominasjonen. Alle som er i denne listen ikke har hørt, var det klart at mesterskapet er ikke “sier erfaren forsvarer Dominik Graňák som opplevde i å representere allerede fem trenere.

” Nå er det mer individuell varsling. Fyren som dropper ut av laget, sies å ha stoppet på treneren, “sier han.

Graňák er unik. Du har ikke hørt det enda en gang. Hver gang han ble involvert i forberedelsen, kom han også til den endelige nominasjonen.Hvis han skal overleve den siste snapping av en kadre, går han til det tiende mesterskapet.

Han innrømmer likevel at øyeblikkene etter den siste forberedende kampen alltid er spentret. “Det er som å føle at du prøver å få deg ut av noe ubehagelig på skolen, du føler deg nervøs. Jeg var heldig at jeg ikke visste det fra den andre siden, sier en 31-årig forsvarer. Spillerne er også sint.

Det er et spesielt øyeblikk. Tidligere var alle på ett skip. Etter å ha kunngjort nominasjonen er man lettet og ser frem til toppen av sesongen. De er skuffet.Veldig.

“Et par ganger jeg har opplevd, og at videreføring av artikkelen tilhører premium innhold Sme.sk Du kan også være abonnent årsabonnement € 29 Bestill Spar opp til € 17,80, sammenlignet med en månedlig abonnements Quarterly abonnement Bestill € 9.90 Lagre € 1,80, sammenlignet med et månedlig abonnement månedlig abonnement på € 0,98 Bestill Pris € 0,98 gyldig for nye abonnenter den første måneden. De andre månedene er for en standardpris på 3,90 €.Jeg har allerede et abonnement – Logg inn med ditt abonnement: ubegrenset tilgang til innhold Sme.sk, Korzar.sk og Spectator.sk mer enn 20 års arkiv lesing Sme.sk og intervjuer fra vedleggene TV OKO / WORLD TV, helger og ubegrenset forum diskusjonsoppgaver ubegrenset tilgang til videoer og slovakiske film om Sme.sk tilgjengelig på PC og Android og iPhone fortsatt artikkelen tilhører premium innhold Sme.sk Lås opp denne artikkelen 0,50 € Unlock Etter betaling artikkelen noen sekunder låser opp og du kan fortsette Lesing Årlig abonnement 29 € Bestill Spar opptil 17,80 € i forhold til månedlig abonnement Månedlig s redplatné 3,90 € Bestill allerede har et abonnement – Logg inn med ditt abonnement: ubegrenset tilgang til innhold Sme.sk, Korzar.sk og Spectator.sk mer enn 20 års arkiv Sme.sk lesing og intervjuer med vedlegg OKO TV / TV VERDEN , Weekend og Forum ubegrenset ubegrenset tilgang til videoer og slovakiske filmer på Sme.sk tilgjengelig på PC og på Android og iPhone apps